Taoasis Taowell Yogini difuzor, 1 set

Zanimiva oblika difuzorja Taowell Yogini, ki ustreza najrazličnejšim prostorom, učinkovito in nežno napolni celoten prostor s prijetno meglico in omamnimi vonji vaših najljubših eteričnih olj. Zanimiva oblika difuzorja Taowell Yogini, ki ustreza najrazličnejšim prostorom, učinkovito in nežno napolni celoten prostor s prijetno meglico in omamnimi vonji vaših najljubših eteričnih olj.
32809 32809
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Zanimiva oblika difuzorja Taowell Yogini, ki ustreza najrazličnejšim prostorom, učinkovito in nežno napolni celoten prostor s prijetno meglico in omamnimi vonji vaših najljubših eteričnih olj.

Prednosti difuzorja Taowell Yogini

  • preizkušena tehnologija TaoWell
  • hladno izhlapevanje olj
  • učinkovito napolni cel prostor s prijetnim vonjem
  • za prostore do 25m2

Karakteristike Taowell Yogini difuzorja

Srednje velik difuzor Taowell Yogini s pomočjo preizkušene tehnologije TaoWell napolni prostor s prijetno meglico. Zaradi svojega lepega videza se odlično poda različnim prostorom tako doma kot v službi.

Z ultrazvočnim razprševanjem je omogočeno prijetno hladno izhlapevanje olj. Takšno izhlapevanje zagotovi izjemno enakomerno in prijetno razporeditev vonja po celotnem prostoru. Yogini difuzor lahko v prostor prinese tudi prijetne barve, ki jih lahko nastavite na samodejno spreminjanje.

Setu je dodan tudi vonj Baldini joga. Gre za prijetno eterično olje, ki združuje grenivko, pačulij ter sandalovino. Že nekaj kapljic tega eteričnega olja bo v prostor prineslo odličen čist vonj, ki bo prostor napolnil z inspiracijo in omogočil jasne misli.

Optimalno za prostore do 25 m2. Dimenzije: Ø 13,5 cm.

Uporaba difuzorja

Rezervoar difuzorja napolnite z ustrezno količino vode v katero kanite od 5 do 10 kapljic eteričnega olja. Število kapljic prilagodite velikosti prostora in intenzivnosti vonja, ki jo želite.

Izdelku so priložena originalna navodila proizvajalca ter slovenski prevod, ki ga pred prvo uporabo obvezno preberite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov