Tena Comfort Original super, 38 kom.

Zanesljivo zaščito pred iztekanjem urina in/ali blata. Zanesljivo zaščito pred iztekanjem urina in/ali blata.
945382 3395

Ocene in mnenja

Opis

Predloge nudijo ljudem s srednjo, težko in zelo težko stopnjo inkontinence zanesljivo zaščito pred iztekanjem urina in/ali blata.
 
Oblika predloge preprečuje uhajanje urina in/ali blata, omogoča pa tudi anatomsko prilagajanje in udobno nošenje pripomočka. Predloga oz. material iz katere je narejena hitro vpije urin ter ga prenese v spodnje plasti predloge - plast ob koži ostane prijetno suha. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni jetičnik, zdravilni jetičnik Veronica officinalis
Navadni jetičnih vsebuje čreslovine, grenčine in iridoidni glikozid avkubin, ki povzroči počrnitev sušečega se zelišča. V zdravilstvu jetičnika skoraj nikoli ne uporabljajo drugače kot v čajnih mešanicah z drugimi zelišči ali kot sestavino različnih gotovih priprav proti želodčnim težavam, kašlju in bronhitisu. V ljudskem zdravilstvu so jetičnik nekdaj uporabljali kot vsesplošno zdravilno sredstvo, večinoma vobliki poparka (1 žlička sesekljanega zelišča na skodelico, poča kat 10 minut). Cvet ima štiri svetlo modre venčne liste, od katerih je spodnji manjši in krajši od drugih. Svetla lisa v ustju cveta je za opraševalske žuželke kažipot do medičine.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja