Tena lady extra, 30 kom

Tena lady extra nudi osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Tena lady extra nudi osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem.
443620 3494

Ocene in mnenja

Opis

Uporabljajo jih lahko tako ženske kot moški pri težavah z lahko do srednjo inkontinenco. Čeprav lahko zadržijo že precejšnjo količino urina, so diskretni, anatomske oblike in nešumeči.
 
Predloge TENA Lady nudijo osebam z oslabljenim mehurjem zanesljivo zaščito pred iztekanjem. Razlikujejo se po stopnjah vpojnosti, zato si lahko izberemo tisto, ki nam najbolj ustreza. Posebna odlika predlog Tena Lady je vpojno jedro Odour ControlTM z nizko pH-vrednostjo, ki zavira rast bakterij in s tem preprečuje nastajanje neprijetnega vonja. Mnogo žensk za lajšanje inkontinenčih težav, predvsem lažjih, še vedno uporablja navadne ščitnike perila. Večina TENA lady izdelkov je posamezno pakirana v plastičnem ovitku, kar omogoča, da jih nosite s seboj higiensko in diskretno.
 
Zakaj je treba ob inkontinenčnih težavah izbrati pripomočke TENA Lady namesto običajnih ščitnikov perila in vložkov?
 
-zagotavljajo bolj suho površino
-zagotavljajo večjo varnost pred iztekanjem
-preprečujejo rast bakterij
-preprečujejo neprijeten vonj
-potrebnih je manj menjav

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni pljučnik, Pulmonaria officinalis
V vseh nadzemnih delih rastline so sluzi in čreslovine ter saponini, ki pri prehladnih obolenjih blažijo draženje v dihalih in spodbujajo izkašljevanje. Pri prehladu, vnet jih v žrelu in vratu ali pri bronhitisu je priljubljeno domače zdravilo poparek (2-3 žličke sesekljanega zelišča na skodelico, počakati 10 minut, piti do trikrat na dan sladkano z medom). Po srednjeveškem verovanju naj bi belo pikasti listi
pomenili, da ta rastlina pomaga tudi pri zdravljenju pljučne tuberkuloze (od takrat ima tudi ime pljučnik). Mlade liste lahko pripravimo kot zelenjavo.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja