Tena Lady mini vložki, 20 kom.

Namenjeni predvsem ženskam, ki trpijo zaradi lahke občasne inkontinence. Namenjeni predvsem ženskam, ki trpijo zaradi lahke občasne inkontinence.
922048 6660

Ocene in mnenja

Opis

Vložki so namenjeni predvsem ženskam, ki trpijo zaradi lahke občasne inkontinence. Vložki so zelo tanki, zato zagotavljajo diskretno uporabo. Vpijanje poteka hitreje kot pri običajnih dnevnih higienskih vložkih, preprečujejo pa tudi nastanek neprijetnega vonja. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Plazeči skrečnik, Ajuga reptans
Skrečnik vsebuje veliko čreslovin. Ker oži krvne žil ice pod površino kože ali sluznic, je zelo primerno sredstvo proti prebavnim težavam in za zdravljenje vnetij v žrelu, zunanje pa za oskrbo ran. Kot domače zdravilo
za te namene uporabljajo poparek (1-2 žlički sesekljanega zelišča na skodelico, počakati 5 minut), s pripravki iz tega zelišča pa zdravijo podobne težave tudi v homeopatiji. Nebesno moder cvetni venec ima zelo
kratko zgornjo ustno, na spodnji ustni pa je listi in cvetovi črtast vzorec, ki kaže opraševalcem pot v cvet. Skrečnik je zelo priporočljivo nasaditi v naravno urejen vrt.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tena Tena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja