Teoxane Post Procedure pomirjujoči pooperativni fluid, 100 mL

Takojšnja pomiritev in hitrejša generacija po estetskih postopkih je možna z uporabo Teoxane Post Procedure pomirjujočega pooperativnega fluida. Takojšnja pomiritev in hitrejša generacija po estetskih postopkih je možna z uporabo Teoxane Post Procedure pomirjujočega pooperativnega fluida.
32793 32793
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Takojšnja pomiritev in hitrejša generacija po estetskih postopkih je možna z uporabo Teoxane Post Procedure pomirjujočega pooperativnega fluida.

Lastnosti pomirjujočega pooperativnega fluida Teoxane Post Procedure.

  • zasnovan za profesionalno uporabo
  • učinkovito pomiri kožo
  • za uporabo po estetskih postopkih

Delovanje Teoxane Post Procedure pomirjujočega fluida

Pomirjujoči pooperativni fluid Teoxane Post Procedure je zasnovan za profesionalno uporabo po opravljenem estetskem postopku. Pomirjujoču fluid namreč spodbuja regeneracijo kože in jo ustrezno zaščiti.

Z in-vivo študijo so potrdili, da Teoxane Post Procedure pomirjujoči fluid učinkovito pomiri kožo, jo ob tem tudi ustrezno zaščiti in dodatno pripomore k regeneraciji kože.

Za takšne rezultate poskrbi arnika, ki deluje protivnetno in ima odličen pomirjujoč učinek. Prisoten Antarticin™ prispeva k procesu celjenja kože. Lipopeptidi oziroma Neutrazen™ pomaga pri manjšemu vnetju kože. Fluidu pa je dodan tudi Klorheksidin diglukonat, ki ga poznamo po bakteriostatičnem delovanju.

Uporaba pomirjujočega pooperativnega fluida Teoxane

Teoxane Post Procedure fluid nanesite v obilni količini na želene predele takoj po končanem estetskem postopku. Po estetskih postopkih se priporoča uporaba ustreznih negovalnih izdelkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Teoxane Teoxane
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov