Teoxane Radiant Night Peel nočni tretma za obnovo kože, 40 mL

Privoščite si dlje trajajoč tretma pilinga kože na profesionalni ravni s pomočjo Teoxane Radiant Night Peel nočnega tretmaja za obnovo kože. Privoščite si dlje trajajoč tretma pilinga kože na profesionalni ravni s pomočjo Teoxane Radiant Night Peel nočnega tretmaja za obnovo kože.
32795 32795
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Privoščite si dlje trajajoč tretma pilinga kože na profesionalni ravni s pomočjo Teoxane Radiant Night Peel nočnega tretmaja za obnovo kože.

Prednosti in lastnosti nočnega tretmaja za obnovo kože Teoxane Radiant Night Peel

  • vsebuje 15 % glikolne kisline
  • tretma pilinga kože
  • medicinski pripomoček Razreda I

Delovanje Teoxane Radiant Night Peel nočnega tretmaja za obnovo kože

Nočni tretma za obnovo kože deluje na profesionalni ravni in z pilingom zagotavlja uspešen boj proti različnim težavam s kožo. Učinkovit je pri koži brez sijaja, vpliva na vidnost gub in linj na koži. Uspešno zmanjša vidnost por in pigmentacijskih madežev ter učinkovito deluje na kožo, ki je nagnjena k mozoljavosti.

Glede na samoocene uporabnikov, je dokazano, da po 15 dneh uporabe, kar 85% sodelujočih potrjuje, da je bil ten kože bolj sijoč in pore manj vidne. Prav tako so bili pigmentacijski madeži manj vidni, kakovost kože pa se je obnovila.

Koža z nočnim tretmajem pridobi zadostno količino hialuronske kisline (RHA). Za piling kože in boljšo učinkovitost tretmaja poskrbi glikolna kislina, ki odstrani vrhni sloj odmrlih kožnih celic. Za manjše vnetje kože poskrbi prisoten lipopeptid Neutrazen. Nočni tretma kožo tudi pomiri, saj je obogaten s alantoinom. Prisoten vitamin E pa zaščiti kožno bariero.

Uporaba nočnega tretmaja Teoxane

Zvečer temeljito očistite kožo, da jo pripravite za najbolj optimalne učinke Teoxane Radiant Night Peel nočnega tretmaja za obnovo kože. Nanesite tanek ter enakomeren sloj na očiščeno kožo in se izognite stiku z očmi ter ustnicami.

Priporočeno je, da izvedete 21 dnevni tretma, trikrat do štirikrat na leto. Ko izvajate nočni tretma vam priporočamo uporabo kreme z ustrezno visokim zaščitnim faktorjem. Nočni tretma je primeren tudi za uporabo pred estetskim postopkom. Izdelek pričnite nanašati od 15 do 21 dni pred postopkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Teoxane Teoxane
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov