Termoletto sedežna blazina proti preležaninam iz hospitalne umetne pene art. CVECF

Iz hospitalne umetne pene art. CVECF \ 42 x 42 x 5 cm, zelo lahka: 0,5 kg negorljiva! Iz hospitalne umetne pene art. CVECF \ 42 x 42 x 5 cm, zelo lahka: 0,5 kg negorljiva!
536041 13971

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
rado **** 23. 08. 2017 18:12
Pozdravljeni,
oprostite za zelooo pozno mnenje glede naročene blazine:
odlična in zelo kakovostna ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Iz hospitalne umetne pene art. CVECF \ 42 x 42 x 5 cm, zelo lahka: 0,5 kg negorljiva!
 
Blazina je narejena iz hospitalne umetne pene z visoko gostoto (50 kg/m3), ki preprečuje preglobok vgrez, a kljub temu ohranja ustrezno mehkobo.
Zgornja plast ima kockast relief, ki dodatno razbremenjuje točke visokega pritiska ter omogočajo optimalno zračenje.  Prevleka z zadrgo je iz izredno elastičnega in pralnega materiala, ki »diha«: prepušča zrak, ne pa tekočine. Zato služi hkrati kot popolna zaščita za blazino in kot inkontinenčna prevleka, ki paje veliko mehkejša in prijetnejša na otip. Služi tudi kot zaščita proti pršicam. Obdelana protibakterijsko in proti plesnim. Praina na 95°C. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Na poti do želene teže

Opredelitev indeksa telesne teže
Da smo predebeli ali da smo na najboljši poti, da to postanemo, pogosto slišimo v medijih. A nihče noče tem ljudem prisluhniti. Vsak hoče biti vitek in suh, ker so le vitki ljudje - tako namigujejo mediji - spolno privlačni. Sama Merilyn Monroe, ki je imela velikost oblačil 42, bi se danes gotovo počutila predebelo. Po neki aktualni znanstveni raziskavi pri igralcih v filmu in na televiziji je »idealna teža« danes celo za 1 O odstotkov pod normalno težo. Veliko ljudi želi brezpogojno postati vitkih, čeprav je njihova teža iz zdravstvenega vidika v bistvu čisto v redu. Pri številnih, predvsem mladih ženskah in deklicah, pa to vodi do motenj hranjenja in do zdravju nevarne prenizke teže. Veliko bolje bi bilo, da se namesto z dietami ukvarjajo s športom in z gibanjem.To pomaga pri psihičnem in telesnem zdravju ter spreminja maščobne blazinice v mišice. Koža postane bolj napeta, nezaželeni primeri se premikajo v ugodno smer in samozavest raste. Telesno gibanjeje poleg tega edino priznano sredstvo, da deluješ in ostaneš mlad. Za številne, ki se namesto tega lotijo diet, pa se orientacija za nedosegljivimi lepotnimi normami najprej konča v prekomerni teži.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja