Test Premium DNA,  1 testni set
Test Premium DNA, 1 testni set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Test Premium DNA, 1 testni set

Proizvajalec: Geneplanet
Test Premium DNA je primeren za raziskovanje optimalne prehrane, športa, obvladovanje stresa, spanje in skrb za zdravje.
Brezplačna poštnina!
Cena: 449,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakadnk analiza
Namenzdravje, analiza telesa
Tip izdelkaset

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Test Premium DNA je primeren za raziskovanje optimalne prehrane, športa, obvladovanje stresa, spanje in skrb za zdravje.

Prednosti in lastnosti

  • dve različice nakupa
  • trije genski testi
  • neinvaziven odvzem
  • testiranje na podlagi vzorca sline

Delovanje Test Premium DNA

Test Premium DNA je kombinacija treh različnih testov, MyLifestyle test DNA, MyHealth test DNA in MyAncestry test DNA.

MyLifestyle test DNA vam bo razkril, katere vaše genetske predispozicije, katere vsakodnevne navade vas vodijo tako do zdravja kot tudi dobrega počutja. S pomočjo testa MyHealth test DNA boste lahko spoznali kakšno je tveganje za posamezne bolezni ter tudi okužbe. To vam bo omogočalo, da že takoj pričnete preventivno skrbeti za svoje zdravje. MyAncestry test DNA pa je prav poseben test, ki bo odkrival vaše poreklo ter tudi sorodnost z neandertalcem. Razkril pa bo tudi vaše zanimive telesne lastnosti.

S pomočjo tega testa boste tako lahko odkrili primerno dieto za vas glede na vaše gene. Poiskali boste lahko najboljšo pot do zdrave teže. Prav tako boste odkrili kakšen je odziv na različna hranila, ki jih vnašate v telo.

Genski testi vam bodo razkrili tudi vašo občutljivost na stres in tudi kakšen je vaš odziv. Prav tako pa se lahko razišče kakšna je kakovost vašega spanca. S pomočjo teh rezultatov boste brez težav lahko premagovali vsakodnevne izzive in tako pomembno izboljšali svojo produktivnost.

Še več, spoznali boste lahko katete športne aktivnosti najbolj ustrezajo preferencam vašega telesa. Tako bodo zastavljeni cilji še lažje dosegljivi, vi pa se boste lahko počutili naravnost odlično.

Premium naročnina vam omogoča, da prve tri mesece uporabljate analize brezplačno, hkrati pa ta paket vsebuje tudi osebni posvet. Izdela pa se vam več kot 90 analiz. V klasičnem Premium paketu pa prejmete še doživljenjsko brezplačno izvajanje novih analiz.

Vsakokratna analiza bo potekala skladno z vsemi pravili za varovanje osebnih podatkov, ki so veljavni na državni ali evropski ravni. Vsi testi kompleta so podprti s strani strokovnjakov iz različnih področji, tako biotehnologije, medicine, prehrane, športa, biokemije, bioinformatike in informacijske tehnologije.

Uporaba testa

Posamezni test opravite skladno z navodili. Odvzemite vzorec sline, ki nam ga varno zaprtega pošljite v laboratorij. Tam se bodo izvedle specifične analize in po petih tednih, vas bodo rezultati pričakali na spletu.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakadnk analiza
Namenzdravje, analiza telesa
Tip izdelkaset

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.