Težave z aknami - rešljiva težava?

četrtek, 16 januar 2014
Vprašanje:

Kaj priporočate za ublažitev najstniških aken - hčerka jih ima zelo veliko, nobena od uporabljenih krem in čistil kupljenih v lekarni nima omembe vrednega učinka?

Lp!

Odgovor:

Pri aknah sta dve stvari zelo pomembni - čiščenje in vlaženje . Učinki bodo najhitrejši in zagotovljeni, če se bo držala naslednjih postopkov. Vsako jutro in vsak večer:

1. Čiščenje obraza z milom iz črnega blata (milo iz črnega blata globinsko očisti kožo in jo ne izuši).

2. Uporaba TONIKA. Tonik povrne koži pH, ki ga s čiščenjem kože vedno podremo, in tako prepreči izgubo vlage. Če tonika, ne uporabljamo, koža po čiščenju zelo hitro izgublja vlago - to največkrat čutimo tako, da nam kožo naobrazu vleče skupaj.

3. Uporaba Premium Hidratantne kreme iz alg . Krema je zelo vlažilna (saj še dodatno vlaži izvlečki alge) in ni mastna. Z uporabo mastnih krem, bi povzročili še več mozoljev.

Enkrat tedensko :Po čiščenju in pred tonikom naredimo:

1. Piling z luksuzno soljo za obraz

2. Masko Iz črnega blata (Premium)

Nad zgornjim postopkom je bilo navdušenih že ogromno punc (in fantov). Prepričani smo, da boste zadovoljni tudi vi. Zelo veseli pa bomo vaših povratnih informacij.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.