Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje za obraz in dekolte z ZF15, 50 mL

<strong>Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje je primerna za tiste, ki želijo varno sončenje in iščejo optimalno zaščito.</strong> Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje je primerna za tiste, ki želijo varno sončenje in iščejo optimalno zaščito.
13083 13083

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Age Defence Sun krema na sončenje je primerna za tiste, ki želijo varno sončenje in iščejo optimalno zaščito obraza in dekolteja.

Izdelek je primeren za temnejše kožne barve, ki so že nekoliko tenirane.

Lahka tekstura za enostaven nanos ter varno porjavitev kože na soncu! Ta kozmetični fluid tako  pomaga ohranjati koži mladosten videz in postopomapovvzroči enakomerno ter varno porjavitev.

Ne-belilna formula, nemastna, nelepljiva teksturo. Visoka-toleranca  predelov obraza in dekolteja na Thalgo sončno formulo.

Uporaba Thalgo Age Defence Sun kreme

Kremo nanesite pred izpostavljanjem soncu, še posebej močnemu visokogorskemu soncu ali soncu ko ste na dopustu. Nanos vedno obnovite po uri do dveh oziroma še posebej takrat, ko se močno potite, brišete z brisačo ali ste izpostavljeni vodi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v danki

Na drugem mestu so med vzroki za analno bolečino trombozirani zunanji hemoroidi. Gre za strdek v zunanji hemoroidalni veni. Vzroki nastanka so lahko različni, večkrat pa nastanejo brez pravega vzroka. Diagnoze ni težko postaviti, ker si bolniki sami zatipajo bolečo, trdo bulo ob zadnjiku, ki lahko včasih rahlo krvavi. Sprememba je vidna že ob pregledu analnega predela. Med pogostimi VZroki za bolečine v danki pa je še anorekalni ognojek. Gre za lokalizirano vnetno dogajanje v področju ob zadnjiku. Sprememba je boleča, trda, toplejša, koža nad njo pa je pordela.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede