Thalgo Defi Fermete gel za učvrstitev trebuha, 150 mL

<strong>Thalgo Defi Fermete gel za učvrstitev trebuha je namenjen predvsem ža negovanje ženske kože, ki je izrazito gubasta ter je izgubila tonus.</strong> Thalgo Defi Fermete gel za učvrstitev trebuha je namenjen predvsem ža negovanje ženske kože, ki je izrazito gubasta ter je izgubila tonus.
925829 13605

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Defi Fermete gel za učvrstitev trebuha je namenjen predvsem ža negovanje ženske kože, ki je izrazito gubasta ter je izgubila tonus. Izdelek je primeren za negovanje telesa in njegovo učvrstitev.

Thalgo Cellulift Pro lifting - tretma naj traja do 40 minut.
Izdelek lahko uporabite kot edini tretma, lahko pa ga uporabljate v kombinaciji s preostalimi anti celulitnimi Thalgo tretmaji.

Silhouette High Precision Shaping - tretma naj traja do 1 uro
Tretma in postopek je namenjen odstranjevanju trdovratnega celulita ter odstranjevanju neželenih izdraznih linij na površini telesa.

Thalgo Defi Fermete gel ogrejte med vašimi dlanmi, nakar gel nanesite na površino celotnega telesa. Izdelek vtrite s krožnimi ter temeljitimi gibi. Vtirajte intenzivnoter vnesite v postopek čim več energije.

Thalgo Defi Fermete gel vsebuje ceramidni fragment, ki je biotehnološko pripravljen. Pripomore k regeneraciji kožnih plasti, njihovi zgladitvi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Dobil je nezadostno oceno, a se mu to zdi krivično. Razmišlja: Saj sem se učil in vse popoldneve presedel pri knjigi. Ne more dojeti, da se kljub sedenju učne snovi ni naučil. Izgublja zaupanje vase, do šole in učenja ima vedno večji odpor, zateka se v beg in lažnivost.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja