Thalgo Descomask piling za telo, 200 mL

<strong>Thalgo Descomask piling za telo odstrani mrtve kožne celice in kožo pomiri. </strong> Thalgo Descomask piling za telo odstrani mrtve kožne celice in kožo pomiri.
928046 16731

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Descomask piling za telo odstrani mrtve kožne celice in kožo pomiri. Za vse vrste kož, tudi najobčutljivejše.

Thalgo Descomask piling vsebuje

Chondrus Crispus (Rdeče alge) - Pomirja. Vlaži.
Slezenovec - Pomiri kožo in jo naredi mehko.
Mikro kroglice - Odstranjuje odmrle kožne celice, brez draženja kože.

Uporaba Thalgo Descomask pilinga

Izdelek enkrat do dvakrat tedensko nanesite na suho ali rahlo vlažno kožo. Masirajte s krožnimi gibi in se pri tem posebej osredotočite na dele, kjer je koža še posebej hrapava (komolci, kolena in stopala). Izdelek pod prho temeljito izperite. Izdelek vedno nanesite preden nanesete izdelek za samoporjavitev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Elektronska varuška

Najbolje bo, če pustite vrata sobe priprta, da bo slišal, kako se premikate po drugih prostorih. Tega nikoli ne počnite, če imate pri hiši mačko, ki bi lahki splezala v posteljico. Ko otrok zaspi, se ne vračajte v sobo, saj ga vaš vonj lahko prebudi. Uprite se želji, da bi prevečkrat preverjali, ali spi.

Daljša obdobja spanca

Majhen otrok mora dobivati energijo v rednih presledkih. Ko telo potrebuje hrano, se dojenček zbudi. Da bi ponoči postopoma spal neprekinjeno (4 do 6 ur), mora prejeti zadostno količino kalorij. To pomeni, da ga morate čez dan nahraniti, kadarko bo nakazal, da je lačen. Ko začne pridobivati na teži, se lahko razmik med hranjen ji poveča in pri približn šestih tednih starosti bi že moral vsaj enkrat na dan prespati šest ur v kosu - le upamo lahko, da bo to ponoči.

Ko se ponoči zbudi zaradi lakote, hitro naredite vse potrebno: nahranite ga v postelji, če pa ga je tre previti, to storite nežno in hitro pri zasenčeni luči. Takrat se z njim ne pogovarjajte ali igrajte. Samo tak, bo spoznal, da ponoči ne bo deležen posebnih privilegijev.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja