Thalgo Digestion čaj proti zaprtju in napenjanju, 20 vrečk

<strong>Thalgo Digestion čaj proti zaprtju in napenjanju ima čudovit okus z mešanico poprove mete in komarčka.</strong> Thalgo Digestion čaj proti zaprtju in napenjanju ima čudovit okus z mešanico poprove mete in komarčka.
19166 19166

Ocene in mnenja

Opis

Okus mentola in naravnega sladkega korena

Thalgo Digestion čaj proti zaprtju in napenjanju ima čudovit okus z mešanico poprove mete in komarčka, za boljšo prebavo in rjava fukus alga, kot pomoč pri pospešitvi metabolizema.

Vsebuje biološko poprovo meto, biološki komarček in rjavo fukus algo.

Uporaba Thalgo Digestion čaja

2 vrečki na dan. Pustite vrečko v 250ml vrele vode 4-5 min. Prekomerno uživanje je lahko škodljivo za posameznike s hipertenzijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Če je vaša mati imela osteoporozo, imate povečano tveganje za razvoj bolezni.

• Do zgodnje osteoporoze lahko pride pri ženskah, ki predčasno izgubijo menstruacijo (sekundarna amenoreja), in sicer zaradi nizke ravni estrogena v krvi.

• Ženske, ki so ob kalorično omejeni prehrani čezmerno telesno aktivne, na primer baletnice.

• Ženske, ki imajo težave s čezmernim delovanjem ščitnice.

• Ženske, ki prezgodaj pridejo v menopavzo.

• Kajenje pospešuje menopavzo. Statistični podatki kažejo, da se menopavza pri kadilkah pojavi do pet let prej kot pri nekadilkah, zato je kajenje eden od dejavnikov tveganja za osteoporozo.

• Odstranitev jajčnikov (običajno hkrati z odstranitvijo maternice) pospešuje izgubo kostnine. Če ženske ne prejmejo hormonskega nadomestnega zdravljenja, se lahko že v nekaj letih pokažejo znaki osteoporoze.

• Tveganje za razvoj osteoporoze je večje pri osebah, ki se daljši čas (več kot šest mesecev) zdravijo s kortikosteroidi (kortizon, prednizolon) . Priporočljivo je, da se v takšnem primeru o tveganju in morebitnih ukrepih posvetujete z zdravnikom.

• Tveganje za razvoj bolezni je povečano tudi pri nekaterih rakavih obolenjih, kroničnih boleznih jeter in revmatoidnem artritisu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede