Thalgo Exceptional krema za nega telesa, 200 mL

<strong>Thalgo Exceptional krema za nega telesa je kozmetičen izdelek, ki je namenjen predvsem modernim ženskam, ki so aktivne ter ultra ženstvene. <br></strong> Thalgo Exceptional krema za nega telesa je kozmetičen izdelek, ki je namenjen predvsem modernim ženskam, ki so aktivne ter ultra ženstvene.
26518 26518
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Exceptional krema za nega telesa je kozmetičen izdelek, ki je namenjen predvsem modernim ženskam, ki so aktivne ter ultra ženstvene.

Thalgo Exceptional krema  je učinkovita anti age formulacija aktivnih sestavin, ki pripomore k regeneraciji kože telesa ter jo zgladi. Krema za nego telesa tako vsebuje sestavine, ki zgladijo konture na trebuhu, okoli bokov, na predelu rok in ostalih predelov, ki jih želite preoblikovati.

Po nanosu je koža telesa zopet bolje učvrščena ter na videz pomlajena.

Uporaba Thalgo Exceptional kreme

Izdelek nanesie dnevno na površino kože obraza. Nanesite zjutraj in po potrebi tudi v večernih urah. Nanesite s pomočjo masaže in krožnih gibov.

Pričnite najprej s predeli abdomna, vključno z masažo bokov. Nakar nanesite in masirajte predele zadnje plati ter stegen ter rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja