Thalgo Lagoon Water šumeče tablete za kopel, 6x33 g

<strong>Thalgo Lagoon Water šumeče tablete za kopel so tablete, ki združujejo sproščujoče moči.</strong> Thalgo Lagoon Water šumeče tablete za kopel so tablete, ki združujejo sproščujoče moči.
8283 8283

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Lagoon Water šumeče tablete za kopel so tablete, ki združujejo sproščujoče moči svojih aktivnih sestavin z užitkom.

Modra barva in vonj spominjata na   atole polinezijskih otokov.Telo pusti popolnoma pomirjeno. Kopel, ki navlaži kožo. 

Uporaba Thalgo Lagoon Water šumečih tablet za kopel

uležite se v kopel pri 37°C in si položite   šumečo tableto na hrbet. Takoj bo sprostila na stotine   sproščujočih mikro mehurčkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Tudi spolnost je samo tema
Vsak bi bil rad privlačen, dober v postelji, sijajen ljubimec, razburljiva ljubimka. Kdor želi izboljšati svoje spolno življenje, bi moral začeti tam in dati drugemu vedeti, kaj mu ugaja. »Všeč mi je, kadar me božaš tako kot zadnjič.« ali »Dobro se poljubljaš. Tega si želim več.« in podobno so izjave, ki posredujejo drugemu občutek gotovosti in istočasno pokažejo, kako naj se znajde.

Kdor je tako naprošen, bi moral to vzeti na znanje.

To ne pomeni, da si v glavi takoj ustvarite nasprotne sklepe: »Če želi da ga/jo božam tukaj, to najbrž pomeni: tam ne.« ali »Očitno mu/ji ni bilo všeč, kar sem počel!počela zadnjo noč.«

Namesto da se želje ovrednoti kot skrito kritiko, ameriški partnerski terapevt John M. Gottman svetuje: »Poskušajte imeti isti odnos kot profesionalni kuhar. Tudi vodja kuhinje ni užaljen, če gostu danes ni za polento ali če ima odpor do jedi iz sipe. Namesto tega si bo izmislil nekaj novega, kar bo zadostilo okusu gosta.«
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja