Thalgo Serenity pomirjajoči zeliščni čaj, 20 vrečk

<strong>Thalgo Serenity čaj predstavlja čudovit okus s pomirjujočim in sprostitvenim učinkom.</strong> Thalgo Serenity čaj predstavlja čudovit okus s pomirjujočim in sprostitvenim učinkom.
15876 15876

Ocene in mnenja

Opis

Okus medu in pomaranče.

Thalgo Serenity čaj predstavlja čudovit okus s pomirjujočim in sprostitvenim učinkom, za boljši in kvalitetnejši nočni spanec. Vsebuje biološko limeto, biološki pomarančni list, biološki sladki koren, biološki pomarančni cvet in aromo medu.

Uporaba Thalgo Serenity čaja

2 vrečki na dan. Pustite vrečko v 250ml vrele vode 4-5 min. Prekomerno uživanje je lahko škodljivo za posameznike s hipertenzijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi izgorelost ni le modna novost, pač pa dovolj resna motnja osebnosti v pogojih, ko je zavest o sebi ogrožena ali izničena. Znaki izgorelosti se zato v polni meri kažejo tudi pri mladostniku, ki »gori Z vso močjo in vnerno«, da bi sebi in drugim pokazal svoja prizadevanja, a ga odtujeno okolje ne opazi. Kot osebnost pa. še ni dovolj trdno oblikovan, da bi (že) bil kritičen do sodobnega načina življenja, ki ponuja premalo spodbud za ustvarjalnost. Zadovoljuje se s puščobno vsakdanjost jo, v kateri ni skoraj ničesar več resnično zanimivega. V mladostniku je še veliko ognja in veliko hrepenenj po dogajanju, po oblikovanju novega in spreminjanju vsakdanje enoličnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov