Thalgo Silicium Extracts serum za obraz in vrat, 30 mL

<strong>Thalgo Silicium Extracts serum za obraz in vrat je serum za obraz z morskim silicijem in kolagenom.</strong> Thalgo Silicium Extracts serum za obraz in vrat je serum za obraz z morskim silicijem in kolagenom.
922331 19275
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Silicium Extracts serum za obraz in vrat je serum za obraz z morskim silicijem in kolagenom za obraz in vrat za vse starejše od 40 let.

Thalgo Silicium Extracts serum za obraz in vrat vsebuje

- Marine Silicium Complex (vlaži, gladi, zapolnjuje)
- Matrixly 6 (intenzivno obnavlja kožo)
- Meristotheca Dakarensis + Jania Rubens (ščiti kožo)
- Izvlečki iz sladkega mandlja (napenjanje kože)
- Kofein

Uporaba Thalgo Silicium Extracts seruma za obraz in vrat

Nanesemo pred koncentratom ali kremo, kolikor pogosto mislimo, da je potrebno.
Prozoren fluid, gel, nežen vonj rože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ocenitev dejavnosti je določanje vrednosti opravljenega dela. Samoocenjevanje ima pri tem največjo težo, saj predstavlja 50 % celotne ocene, ocena sovrstnikov predstavlja 35 % in ocena strokovnjaka komaj 15 % celotne ocene. Kljub temu se učinkovitost naročene dejavnosti (npr. domače naloge) meri po oceni zunanjega strokovnjaka (učitelja), ki naj oceni nepristransko, brez predsodkov ali sodb, zato tudi brez morebitnih za mer izvajalca. Nenaročeno dejavnost ocenjuje izdelovalec sam, ki s tem zrcali odnos do sebe. Višje kot se ceni, večjo ceno ima njegov izdelek. Pri tem je važen njegov pogled na svet. Optimističen pogled (ko je kozarec do polovice napolnjen, ne do polovice izpraznjen ... ) dviguje ceno, črnogledost jo znižuje. Da ne bo prehude samohvale, pa je nujno potrebno upoštevati tudi oceno drugih (sošolcev), ki je bolj nepristranska.

Ocena naročenih dejavnosti je namenjena izboljševanju morebitnih pomanjkljivosti, ne prestižu ali želji po tekmovanju. Žal ne moremo iz svoje kože in se celo športniki na olimpijskih igrah borijo za kolajne. V šoli naj bi si zaslužil priznanje tudi šolar, ki je v svojo zadostno oceno vložil več truda kot drugi v odlično. Trdo naj bi se lotili len uha, ki živi na račun prirojene bistrosti, in pohvalili šolarja, ki se zaradi svojih šibkih sposobnosti zelo trudi in prizadeva.

Tudi sicer učitelji raje ocenjujejo šolarjevo šolsko znanje kot njegove ročne spretnosti, športno dejavnost, glasbeno, likovno ali plesno ustvarjalnost, še najmanj njegovo družbeno dejavnost. V šoli in družbi ima še vedno prednost razum, ne duhovnost. Vsak uspeh je vezan na urjenje, vztrajnost, napor in prizadevnost, zato zasluži ne le dobro oceno, ampak tudi javno priznanje, ki naj ga dobitnik javno proslavi. Tega pa očitno še ne znamo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede