Thalgo Ultimate Time Solution serum, 30 mL

<strong>Thalgo Ultimate Time Solution serum je primeren za vse od 50 leta starosti, katerih koža nakazuje na vzrok pomanjkanja hormona. </strong> Thalgo Ultimate Time Solution serum je primeren za vse od 50 leta starosti, katerih koža nakazuje na vzrok pomanjkanja hormona.
19276 19276
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Thalgo Ultimate Time Solution serum je primeren za vse od 50 leta starosti, katerih koža nakazuje na vzrok pomanjkanja hormona.

Za stranke, ki so navajene na tretmaje proti staranju in želijo vidne rezultate.

Thalgo Ultimate Time Solution serum vsebuje

- Ekstrakti hormonov Naravni hormoni alg ali N.A.H. (Upočasnjujejo upad hialuronske kisline in elastina, preprečujejo uničenje elastina)
- Zeliščne molekule (egipčanske fige) (stimulira sintezo SM aktina)
- Matryxil 6 (peptid)
- Oleuropein (ekstrakt oljke +vitamina C)
- Ekstrakt kopra (trenutni lifting učinek)
- Hialuronska kislina
- Makadamia olje (Hrani in vrača koži občutek ugodja)

Uporaba Thalgo Ultimate Time Solution seruma

Nanesemo zjutraj in zvečer najmanj enkrat mesečno, pred Exceptional kremo, kot intenzivni tretma obnavljanja. Nanesemo ga z nežnimi gibi na obraz. Ponovimo nekajkrat letno.
Bogat, lahko topljiv, brezbarven serum.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Skrb za izboljšave je sicer na vrsti kot zadnja delavnica, kar pa še ne pomeni, da ne bi mogel šolar ali mladostnik že sproti, ob vsaki novi izkušnji poskrbeti za izboljšavo.

Po večletnem izkustvenem druženju lahko mladostnik upravičeno pričakuje napredek in uspeh svojih prizadevanj oceni tako, da »izrneri daljno in nebesno stran«, kot je zapisalO. Župančič, da torej preveri napredek v pridobljenih znanjih in spoznanjih. Vsaka dejavnost namreč postane smiselna, če novo znanje ali nova izkušnja omogoči napredek. Sicer je prizadevanje jalovo. Napredek pa je v tem, da se vsaka zaključena dejavnost prevesi v plodno praznino, ki je že sama po sebi ustvarjalna težnja po novi izkušnji in novi spremembi, in se pot razvoja nadaljuje v neskončnost.

Prevzete socialne predstave pa je povezala s simboli, ki jih predstavlja materni jezik. Gre za mogočno čustveno prepletenost, ki je vsaj tako trdna kot genetska sporočila pri živalih in ji ne moremo ubežati. Zato tako trdna navezanost na materni jezik, družino, domače okolje in narod, s tem pa na pripadnost vzorcem, ki nam jih je omogočilo oblikovati prav to okolje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thalgo Thalgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja