The amino whey beljakovinski dodatek, 750 g

THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!

8382 8382

Ocene in mnenja

Opis

Beljakovinski dodatki postajajo pomemben dodatek v prehrani vseh o zdravju osveščenih ljudi: Navdušenci za fitnes jih jemljejo pogosteje.
 
THE Amino Whey je prvovrsten izdelek z izredno visoko vsebnostjo beljakovin - kar 87%! Sestavljen je iz treh različnih virov, ki zagotavljajo optimalne pogoje za maksimalno mišično rast in regeneracijo. 
 
THE Amino Whey ima odlično aminokislinsko strukturo in je bogat z razvejanimi aminokislinami (BCAA) in glutaminom ter vsebuje vse pomembne mikrofrakcije, ki prispevajo k optimalni absorpciji in imajo pozitiven vpliv: Alfa - laktalbumin, glikomakropeptide, Beta- laktoglobulin, Imunoglobulin G (IgG), Laktoferin, Laktoperoksidazo in razne faktorje rasti.
 
THE Amino Whey ne vsebuje zanemarljive količine enostavnih sladkorjev in maščobe le v sledovih, zaradi česar je odličen dodatek nizkokaloričnim dietam. 
 
THE Amino Whey vsebuje kolagen-najbolj zastopano beljakovino v človeškem telesu. Kolagen je odločilen za kožo, vpliva na njeno elastičnost in deluje proti gubam. S staranjem nivoji kolagena drastično padajo. Zato je odločilnega pomena, da preprečimo upad te beljakovine v telesu, kar pa lahko storimo le s kvalitetnim nadomestkom, kot je THE Amino Whey, ki vsebuje hidroliziran kolagen, ki se v tej obliki najbolje in najhitreje vsrka v telo.
 
THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!

Priloge

Sestavine

 
Prehranske vrednosti

Neto količina: 750g
Odmerek: 1 merica (~25 g)

  Na odmerek

Energijska vrednost 98,9kcal

Beljakovine 21,4g

Ogljikovi hidrati 0,9g

Maščobe 1,1g

-nasičene 0g

Aminokislinski profil  Na 100g

L-Alanin 5398mg

L-Arginin 3114mg

L-Asparaginska Kislina 9946mg

L- Cistein 1762mg

L-Glutaminska kislina 16827mg

L-Glicin 1020mg

L-Histidin 1640mg

L-Izolevcin 5465mg

L-Levcin 9068mg

L-Lizin 8407mg

L-Metionin 1882mg

L-Fenilalanin 2861mg

L-Prolin 6952mg

L-Serin 4322mg

L-Treonin 5725mg

L-Triptofan 1122mg

L-Tirozin 2123mg

L-Valin 5184mg

Hidroksilizin 199mg

Hidroksiprolin 2387mg

Sestavine:
Beljakovinska mešanica TM (Mikrofiltriran sirotkin koncentrat, sirotkin hidrolizat, hidroliziran kolagen), čokoladna aroma, kakav, umetno sladilo: sukraloza.

Navodila za uporabo:

Zmešajte 1-3 merice izdelka z vodo, mlekom ali jogurtom. Konkretne priporočene količine so odvisne od posameznika in njegovih ciljev. Zaužijte neposredno po vadbi ali kot napitek med obrokoma, za zapolnitev dnevnih potreb po beljakovinah.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak na prostati

Odločitve s pomočjo zdravnika
Blažilni ukrepi. Če se v razvitem stadiju pojavijo bolečine, je smiselna protibolečinska terapija. Pri pogostih kostnih metastazah pa so učinkoviti bisfosfonati.

Če tumor po daljšem zdravljenju postane odporen na hormonsko terapijo, je mogoče z novejšimi kemoterapijami doseči nazadovanje ali zaustavitev tumorja.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja