x
Vse kategorije
The amino whey beljakovinski dodatek, 750 g
The amino whey beljakovinski dodatek, 750 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

The amino whey beljakovinski dodatek, 750 g

Proizvajalec: The nutrition

THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!

Cena: 27,58 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Beljakovinski dodatki postajajo pomemben dodatek v prehrani vseh o zdravju osveščenih ljudi: Navdušenci za fitnes jih jemljejo pogosteje.
 
THE Amino Whey je prvovrsten izdelek z izredno visoko vsebnostjo beljakovin - kar 87%! Sestavljen je iz treh različnih virov, ki zagotavljajo optimalne pogoje za maksimalno mišično rast in regeneracijo. 
 
THE Amino Whey ima odlično aminokislinsko strukturo in je bogat z razvejanimi aminokislinami (BCAA) in glutaminom ter vsebuje vse pomembne mikrofrakcije, ki prispevajo k optimalni absorpciji in imajo pozitiven vpliv: Alfa - laktalbumin, glikomakropeptide, Beta- laktoglobulin, Imunoglobulin G (IgG), Laktoferin, Laktoperoksidazo in razne faktorje rasti.
 
THE Amino Whey ne vsebuje zanemarljive količine enostavnih sladkorjev in maščobe le v sledovih, zaradi česar je odličen dodatek nizkokaloričnim dietam. 
 
THE Amino Whey vsebuje kolagen-najbolj zastopano beljakovino v človeškem telesu. Kolagen je odločilen za kožo, vpliva na njeno elastičnost in deluje proti gubam. S staranjem nivoji kolagena drastično padajo. Zato je odločilnega pomena, da preprečimo upad te beljakovine v telesu, kar pa lahko storimo le s kvalitetnim nadomestkom, kot je THE Amino Whey, ki vsebuje hidroliziran kolagen, ki se v tej obliki najbolje in najhitreje vsrka v telo.
 
THE Amino Whey je vrhunski visokoprocentni beljakovinski dodatek, ki se zlahka zmeša z žlico in katerega okus prekaša le njegova kvaliteta!!

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Rak na prostati

Odločitve s pomočjo zdravnika
Blažilni ukrepi. Če se v razvitem stadiju pojavijo bolečine, je smiselna protibolečinska terapija. Pri pogostih kostnih metastazah pa so učinkoviti bisfosfonati.

Če tumor po daljšem zdravljenju postane odporen na hormonsko terapijo, je mogoče z novejšimi kemoterapijami doseči nazadovanje ali zaustavitev tumorja.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.