The beta alanine, 500 g

Omogoča, da vadite z maksimalno intenzivnostjo dlje kot kadarkoli prej! Omogoča, da vadite z maksimalno intenzivnostjo dlje kot kadarkoli prej!
2022-02-28 32,00 €
588211 8334

Ocene in mnenja

Opis

Končno je prispel izdelek, ki dejansko izpolnjuje obljubljeno! Učinkovitost Beta-alanina je podprta in dokazana preko številnih študij, narejenih dejansko na ljudeh in ne na posameznih celicah, podganah ali kakšnih drugih poskusnih zajčkih. Znanost, ki podpira Beta-alanin stoji na trdnih temeljih dokazov.
 
Med vadbo, še posebej intenzivno, se v telesu nabirajo velike količine vodikovih ionov (H+). To povzroči padec kislosti (pH) v mišicah ter s tem zmanjšuje mišično moč in poveča utrujenost. Prav to preprečuje, da bi mišico kvalitetno preobremenili, kar bi sprožilo reakcijo superkompenzacije in posledično seveda-mišično rast. Zanimivo pa je, da se proces padanja kislosti začenja že veliko prej, preden mišica to začuti.
 
THE Beta-alanine ni enak L-alaninu in je edina aminokislina s prav posebno sposobnostjo.
 
Največji rezultati so ponavadi vidni po 3-4 tednih, čeprav večina občuti neverjetne občutke mišične polnosti po 1 samem odmerku THE Beta-alanina.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte en odmerek pred vadbo na prazen želodec.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rdečke

Rdečke so zelo nalezljiva infekcijska bolezen, ki pri polovici primerov ne povzroča težav: prizadeti sploh ne opazijo, da imajo rdečke. Pri drugih se bolezen pogosto začne s kašljem, z na hodom in eventualno z lažjo vročino. Kmalu se pojavijo izpuščaji: svetlo rdeče lise v velikosti leč, najprej za ušesi, potem pa po vsem telesu in tudi na ustni sluznici. Tipično za rdečke je, da bolnikom otečejo bezgavke, kar lahko povzroči bolečine. Rdečke kot nenevarna bolezen pa pri nosečnicah lahko povzročijo okvare pri otroku.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja