The omega 3 kapsule (60 ali 200 kapsul)

THE Omega 3 maščobne kisline nižajo nivoje trigliceridov in dvigujejo nivoje dobrega holesterola.
8285 8285

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Raziskave omega 3 maščobnih kislin so se začele že v 50-ih letih prejšnjega stoletja, ko so prvič opazili pozitivne učinke eikosapentanojske kisline (EPA) in dokosaheksanojske kisline (DHA) na znižanje nivojev slabega holesterola (LDL) v krvi. Kljub temu pa so šele dobrih 25 let kasneje dokončno dokazali nepogrešljiv pomen omega 3 maščobnih kislin, in sicer po dolgoletnem opazovanju in spremljanju prehranjevalnih navad eskimov iz Grenlandije, ki pojedo veliko rib in imajo izjemno nizko število bolezni srčno-žilnega sistema. 
 
Najnovejše raziskave dokazale izredno pozitivno delovanje na športne rezultate, saj naj bi 2- 4 g omega 3 maščobnih kislin na dan občutno povečalo nekatere telesne sposobnosti. V raziskavah so preverjali števila maksimalnih dvigov pri bench-pressu, izboljšanje časa kratkih šprintov, dolgotrajnejših tekov in daljši skoki, regeneracijo mišic.
 
THE Omega 3 maščobne kisline nižajo nivoje trigliceridov in dvigujejo nivoje dobrega holesterola (HDL). Delujejo pozitivno na krvni obtok.
 
THE Omega 3 vsebujejo optimalno razmerje EPA in DHA ter so dodatno obogatene z 100% priporočene dnevnega vnosa (RDA) enega najmočnejših antioksidantov - vitamina E.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte 1 kapsulo s tremi dnevnimi obroki. 

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 200 kapsul( 200g )
Odmerek: 1 kapsula

  Na odmerek

Ribje olje 1000mg

-EPA 180mg

-DHA 120mg

-Vitamin E 20mg (167% PDV/RDA)

Sestavine:
100% prečiščeno ribje olje, vitamin E.

 

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Eliksir življenja - spolnost

Izguba poželenja
Preveč bližine. Pari, ki se vidijo le kot enota, imajo praviloma manj spolnih odnosov. Preveč bližine lahko močno zmanjša radovednost in poželenje po drugem ali ju povsem prežene. Kjer oba partnerja negujeta svojo samostojnost, se ohrani radovednost. ki je eno najpomembnejših gonil za erotično privlačnost. Potreba po bližini pa nastane povsem sama od sebe. In spolnost je eden najlepših načinov, da se le-to vzpostavi.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov