The recovery drink regeneracijska pijača, 1000 ali 2500 g

Omogočite svojemu telesu optimalne nivoje elektrolitov in ponovno hidracijo!

8311 8311

Ocene in mnenja

Opis

V vsakem športu je najpomembnejša prav regeneracija med posameznimi vadbenimi enotami - treningi, saj omogoča kvalitetno delo na vsakem treningu kar dolgoročno pripelje do želenih uspehov. Kvaliteta treninga pa je v največji meri odvisna prav od napolnjenosti primarnih energijskih zalog v telesu - glikogena. Tu nastopi Recovery drink, ki z idealno kombinacijo ogljikovih hidratov in beljakovin zelo pozitivno vpliva na glikogenske rezerve.
 
Omogočite svojemu telesu optimalne nivoje elektrolitov in ponovno hidracijo!!
 
Osnova vsakega trening režima je optimalna hidracija in primerno stanje elektrolitov v telesu. S primerno hidracijo omogočamo dobro regulacijo telesne temperature. Prekomerno segrevanje telesa lahko resno ogrozi učinkovitost vadbe. Mnoge znanstvene raziskave so pokazale, da je nadomeščanje izgubljenih tekočin med samo vadbo ključnega pomena.

Povečajte glikogenske rezerve za 2,2 krat!!

Moderna znanost je že večkrat dokazala pomembnost ogljikovih hidratov kot najboljšega vira energije v športnem treniranju. Študije so se predvsem osredotočile na učinek uživanja ogljikohidratnih dodatkov med in po treningu in kako le-to vpliva na polnjenje glikogenskih zalog.
 
THE Recovery Drink je morda tisti manjkajoči ključ do uspeha, ki vam bo omogočil lažjo in učinkovitejšo pot v vašem trenažnem procesu ter vam pomagal poseči po najvišjih rezultatih. Posebna mešanica naravne fruktoze z izjemno nizkim glikemičnim indeksom ter maltodekstrina, ki velja za najboljši ogljikov hidrat za visoko intenzivne treninge športnikov bo poskrbela, da boste lahko na treningih res lahko dali vse od sebe in dosegli svoj potencial.
Izdelku je dodana tudi  kombinaciji najpomembnejših aminokislin, glutamina, BCAA, ter vseh ključnih elektrolitov, zato teh pomembnih dodatkov ni potrebno posebej dodajati.
 
Navodila za uporabo: Zmešajte 2 merici z 1 litrom vode in zaužijte neposredno po vadbi.
 
Za najboljše rezultate: Zaužijte 1 merico med vadbo in 2 merici po vadbi.

Priloge

Sestavine

Prehranske vrednosti

Neto količina: 2500g
Odmerek: 80g (2 merici )

  Na odmerek

Energijska vrednost 316kcal/1323KJ

Beljakovine 12,7 g

- od tega BCAA 5g

Ogljikovi hidrati 60,3g

Maščobe 0,8g

Sestavine:
Maltodekstrin, fruktoza, sirotkin koncentrat, L-Izolevcin, L-Levcin, L-Valin, aroma, citronska kislina, umetno sladilo: acesulfame.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Retinitis pigmentosa

Odločitve s pomočjo zdravnika
Dedno bolezen lahko odkrijejo že zelo zgodaj s pomočjo retinografije. Pri obolelih ljudeh mrežnica reagira na svetlobni dražljaj drugače kot pri zdravih ljudeh z izmerljivim električnim potencialom. Retinogram izgine že v začetni fazi bolezni, retinis pigmentosa pa se širi. Učinkovite terapije ni odkril še nihče. Ni dokazano, ali pomaga vitamin A.

Psihološka podpora. Izobraženi psihoterapevti ali psihologi lahko pomagajo prizadetim preboleti dejstvo, da se bo njihov vid še poslabšal oziroma bo skoraj izginil.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: The nutrition The nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja