Theodent Classic zobna pasta za remineralizacijo sklenine, 96.4 g

Theodent Classic, belilna zobna pasta s formulo Rennou za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida. Theodent Classic, belilna zobna pasta s formulo Rennou za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida.
457621 22341

Ocene in mnenja

Opis

Theodent Classic, belilna zobna pasta s formulo Rennou za remineralizacijo sklenine z okusom mete, brez fluorida.

Patentirana mešanica Rennou v zobni pasti Theodent Classic, bo poskrbela za obnovitev in remineralizacijo zobne sklenine. Zobna sklenina bo z redno uporabo zobne paste Theodent Classic postala močna, gladka in sijoča.

Zobna pasta Theodent Classic s patentirano mešanico Rennou (teobromin, kalcijev acetat in natrijev hidrogenfosfat) sklenino krepi, jo obnavlja in pomaga preprečevati nastanek kariesa. Zobna pasta ne vsebuje fluoridov, sulfatov, parabenov in konzervansov. Zobna pasta Theodent Classic ima osvežujoč okus mete in je primerna za vsakodnevno uporabo vseh družinskih članov starejših od treh let. Zobna pasta je primerna tudi za vegane.

Zobna pasta Theodent Classic bo vašim zobem povrnila naravno belino.
Da bi dosegli optimalni rezultat ni potrebno prekomerno doziranje zobne paste. Za optimalno doziranje je narejena ozka odprtina na tubi.

Sestavine INCI

water, hydrated silica, sorbitol, xylitol, glycerin, sodium lauroly sarcocinate, xanthan gum, titanium dioxide, citric acid, mentha viridis leaf oil, sodium benzoate, stevioside, sodium bicarbonate, vanilla planifolia extract, calcium acetate, disodium phosphate, theobromine, limonene

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Theodent Theodent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov