Thermalium Premium krema za predel okoli oči, 15 mL

Thermalium Premium Krema za predel okoli oči je lahka in hitro vpijoča vlažilna krema Thermalium Premium Krema za predel okoli oči je lahka in hitro vpijoča vlažilna krema
932043 1375

Ocene in mnenja

Opis

Thermalium Premium krema za predel okoli oči je krema, ki je namenjena za predele obraza ob očeh in vsebuje predvsem hranljive mineralne in visoko aktivne učinkovine, ki pripomorejo k reševanju zapletov s staranjem kože obraza. Kozmetični izdelek tako zmanjšuje morebitne gube, zabuhlost okrog oči ter zmanjšuje vidnost podočnjakov.

Izdelek je primeren za kožo okoli oči, ki je izrazito suha, neoplemenitena z dermalno vlago. Krema nudi tudi izrazito antioksidativno delovanje - vsebuje številne antioksidativne sestavine, ki preprečujejo delovanje prostim radikalom. Radikali so tiste snovi v okolju, ki povzročajo hitrejše staranje kože in povzročajo videz stare kože.

Sestavine kreme Thermalium Premium

Hialuronska kislina:  kožo globinsko navlaži, saj zaradi molekularne sestave prodre v globlje plasti kože, sprejme do nekaj tisočkrat svoje teže vode, ter tako gladi gube. Hialurosnka kislina je tako imenovani magnet za vodo, ta se dermalno razporedi po celotni površini kože, kamor ste kremo tudi nanesli.

Ursolna kislina: to je sestavina, ki je plemenit izvleček rožmarina.

Ostale sestavine: bisabolol, pantenol, izvlečke oziroma hidrolat rimske kamilice, ki kožo neguje ter jo regenerira.

Uporaba kreme Thermalium Premium krema za predel okoli oči

Kremo nežno tapkajte in vtrite na predele kože okrog oči. Po potrebi predhodno kožo očistite ter jo negujte z negovalnim čistilcem ali mlekom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Ob ustreznem in pravočasnem zdravljenju je borelioza povsem ozdravljiva s pomočjo antibiotikov in ne pušča posledic. Pozna faza lajmske borelioze se kaže predvsem s prizadetost jo kože, sklepov in živčevja. Je težko ozdravljiva in lahko povzroča bolnikom resne in dolgotrajne težave. Preprečevanje borelioze temelji na splošnih ukrepih, ki zmanjšujejo možnost vbodov klopov, in na čim hitrejšem odstranjevanju že prisesanih klopov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja