Thermalium vlažilna krema za telo, 200 mL

Kožo varujejo pred prezgodnjim staranjem in izgubo vlage ter ščitijo njeno naravno strukturo. Kožo varujejo pred prezgodnjim staranjem in izgubo vlage ter ščitijo njeno naravno strukturo.
468941 3497

Ocene in mnenja

Opis

S 60 % termomineralne vode iz Moravskih Toplic.

Naravne sestavine Kreme za telo kožo varujejo pred prezgodnjim staranjem in izgubo vlage ter ščitijo njeno naravno strukturo. Krema je obogatena z mandljevim in avokadovim oljem, ki vsebujeta naravne vitamine in visok delež nenasičenih maščobnih kislin.

Priporočamo jo za suho in problematično kožo, mehča in neguje pa tudi hrapavo in razpokano kožo. Hitro se vpija, koži daje mehkobo in svilnat občutek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Kajti eno je gotovo: vaš sin je dolgo nosil s sabo zelo veliko jeze, ki jo je doslej zaklep al vase in jo pred vami skrival. Domnevam, da je to povezano z njegovim dosedanjim statusom problematičnega otroka in verjetno tudi z vašo nekdanjo družinsko terapijo. Povsem mogoče je, da so po terapiji nekatere stvari - po merilu odraslih - bolje delovale, vendar je mogoče tudi, da ste odtlej posvečali premalo pozornosti Kasperju kot človeku.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja