Thermalium vlažilni losjon za telo, 200 mL

kožo vlaži ter jo ohranjajo elastično, čvrsto in mladostno. kožo vlaži ter jo ohranjajo elastično, čvrsto in mladostno.
468967 3496

Ocene in mnenja

Opis

Naravne sestavine Losjona za telo kožo vlažijo, jo ohranjajo elastično, čvrsto in mladostno. Jojobino olje in vitamin E kožo mehčata in skupaj z UV filtrom zaščitita pred zunanjimi vplivi. Losjon kožo prijetno hladi in je primeren za nego in pomiritev kože po daljši izpostavljenosti soncu ter izsušene kože po prhanju. Koži povrne vlago in ji daje prijeten žameten občutek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Odgovor

Vaši sestri bi najprej rad čestital, da je, namesto da bi eksplodirala pred sinom, raje poklicala vas, obema pa bi čestital za vso angažiranost in razmišljanja. To, kar bom pojasnil v nadaljevanju, je namenjeno vaši sestri.

V puberteti dobimo starši svoje zasluženo plačilo, pa tudi zasluženo kazen, vendar pogosto takrat, ko to najmanj pričakujemo, in v obliki, ki se je ne bi nikoli nadejali. Pravkar doživljate klasičen upor svojega sina, ki je nenadoma zavrgel vsa pravila igre in s tem sprožil prav tako klasične odzive odraslih: posledice, kazen, odvzem svobode oziroma svoboščin. Preden bom komentiral, bi vam rad povedal, da se morate v tem primeru zavedati treh stvari: najprej svoje osebne prizadetosti, ki jo morate vsekakor vzeti resno. Drugič, morate obnoviti in izboljšati svoj odnos s sinom. In tretjič, vse, kar se bo zgodilo, mora čim bolj konstruktivno vplivati na njegovo prihodnost.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja