Thuasne New Design rolator, 1 kos

Ostanite mobilni s pomočjo rolatorja, ki je lahko vodljiv, izredno lahek in celo zložljiv. Ostanite mobilni s pomočjo rolatorja, ki je lahko vodljiv, izredno lahek in celo zložljiv.
32900 32900
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

 Ostanite mobilni s pomočjo rolatorja, ki je lahko vodljiv, izredno lahek in celo zložljiv.

Lastnosti rolatorja New Design

  • aluminijasto ogrodje je zelo lahko
  • preprosto vodljiv
  • z zavorami
  • prilagodljiv vsakemu posamezniku
  • z naslonom za hrbet
  • zložljiv
  • nosilnost do 130 kg

Značilnosti New Design rolatorja

Rolator New Design je izredno eleganten a kljub temu kompakten. Ogrodje je izredno lahko saj je izdelano iz aluminija. Uporabniku zagotavlja udobno uporabo, kamorkoli se odpravi.

New Design rolator je enostaven za uporabo in je izredno lahko vodljiv. Daje stabilno podporo uporabniku in omogoča naravni položaj hoje. Za varnost skrbita ročni zavori. Udobno uporabo zagotovimo z nastavljivim ročajem.

Uporabi se lahko tudi kot priročno klop, če se med opravki izmučite. Varno in udobno si lahko odpočijete in se naslonite na nameščeno naslonjalo za hrbet.

Rolator ima priloženo tudi odstranljivo torbo, ki jo lahko uporabite za shranjevanje osebnih predmetov ali vam služi kot nakupovalna vrečka, če se odpravite v trgovino.

Izjemno priročno je, da lahko rolator brez težav z eno roko zložite in ga pospravite tudi v prtljažnik majhnega avtomobila ali pa zloženega hranite doma, ko ga ne potrebujete.

Ostale specifikacije

nastavljivi ročaji: od 79 do 91.5 cm

rolator (širina x globina): 67 x 70 cm

širina zloženega: 23 cm

sedež (širina x globina): 45 x 22,5 cm

višina sedeža: 45 cm

teža: 7,9 kg

približna višina uporabnika: od 160 do 190 cm

Uporaba rolatorja Thuasne

Rolator New Design je izredno preprost za uporabo in je nepogrešljiv pripomoček za ohranjanje mobilnosti pri telesno oviranih osebah.

Rolator nastavite na primerno višino in se odpravite novim dogodivščinam naproti.

V priročno torbo lahko odložite vaše osebne predmete. Ko se utrudite si lahko odpočijete tudi če v bližini ni klopi, saj se lahko udobno usedete kar na rolator.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thuasne Thuasne
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov