Thymuskin Forte set (serum + šampon)

Thymuskin Forte set je set formiran iz Forte seruma in Forte šampona v ustrezni količini.
1376 1376
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Thymuskin Forte set je set formiran iz Forte seruma in Forte šampona v ustrezni količini.

Thymuskin Forte šampon

Thymuskin Forte šamponje namenjen intenzivnemu tretmaju, močnemu ter globinskemu negovanju lasišča. Izdelek je primeren vsem tistim, ki imajo izrazite težave pri rednem izpadanju las. Prav tako je izdelek primeren predvsem za tiste osebe, ki imajo težave pri izboru ustreznega šampona za negovanje las/lasišča.

Visoka koncentracija aktivnih sestavin (predvsem timusa) poskrbi, da so lasje in lasišče obnovljeni, njihovca rast pa je optimizirana.
Preventivna nega lasišča je izrednega pomena predvsem v času, ko opazite prve znake izpadanja las in slabljenja lasih mešičkov.
Šibki in nesijoči lasje so le še preteklost, s proizvodom Thymuskin Forte boste rešili tudi ta problem.

Šampon Thymuskin Forte je obogaten predvsem z naravnimi in drugimi nevsiljivimi komponentami.

Thymuskin Forte preparat

Thymuskin Forte preparat je koncentrirani kozmetični tretma za intenzivno negovane lasišča. Forte preparat je obogaten z izjemno kombinacijo močnih zelišč, vsebuje naravne komponente in komponente, ki ne dražijo las in lasišča, ob enem pa povzročajo resnično hitro obnavljanje in regeneracijo.

Forte preeparat Thymuskin je namenjen tudi kot odlična preventiva oziroma bolj aktivna nega lasišča.
Izpadanje las, ki je tekom življenskega obdobja vse večji problem je upočasnjeno, veliko pa pripomore tudi pri šibkih in nesijočih laseh.

Izdelki Thymuskin so primerni tudi v primerih izpadanja obrvi, pazdušnih ali sramnih dlak.

Priloge

Sestavine

Preparat: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CAFFEINE, CARBOMER, MENTHYL LACTATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BIOTIN, PANTHENOL, AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT, LECITHIN, SYNTHETIC THYMUS HYDROLYSATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE BREZ DODANIH PARFUMOV, PREZERVATIVOV.

šampon: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SOYAMIDE DEA, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, SODIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, HYDROLYZED SILK, SYNTHETIC THYMUS HYDROLYSATE, BHT, BUTYLENE GLYCOL BREZ DODANIH PARFUMOV, PREZERVATIVOV IN SILIKONOV.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Manualna terapija

Dolgo so te metode veljale za neznanstvene.
V 50. in 60. letih pa so se začeli zdravniki v vedno večji meri zanimati za manualno medicino. Danes se prihodnji zdravniki v veliko evropskih deželah z manualno medicino srečajo že med študijem - na primer v Franciji, Nemčiji in na Češkem. Odklonilni odnos uradne medicine je v veliki meri izginil sredi 80. let.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thymuskin Thymuskin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede