Thymuskin Medium šampon

Izdelek Thymuskin Medium šampon je namenjen vsakodnevnemu negovanju, vaši lasje bodo tako lepši na izgled in bolje negovani.
1372 1372

Ocene in mnenja

Opis

Thymuskin Medium šampon spada v skupino dermatoloških izdelkov THYMUSKIN, ki so formulirani  za preprečevanje izpadanja las in spodbujanje rasti novih las. Visoka biološka aktivnost z edinstvenim timusnim kompleksom GKL-02.

Izdelek Thymuskin Medium šampon je namenjen vsakodnevnemu negovanju, vaši lasje bodo tako lepši na izgled in bolje negovani.

Redno uporabo Thymuskina šampona priporočamo za številne težave, nekaj izmed njih je naštetih v sledečih alinejah:
 
•    za preprečevanje vseh vrst izpadanja in redčenja las
•    za spodbujanje rasti novih las
•    za uporabo pri občutljivih laseh in lasišču
•    za krepitev in izboljšanje strukture las
•    za preprečevanje androgenetskega (genetskega) izpadanja las, še preden se to pojavi
•    za ohranjanje dobrega stanja las po tretmaju s Thymuskinom

Uporaba Thymuskin Medium šampona

Pred uporabo nadalnjih Thymuskin izdelkov j venomer smiselno temeljito očistiti lase s pomočjo izdelka Thymuskin Medium šampon. Za osnovno negovanje las le-te navlažite in izperite s toplo vodo, nakar nanesite ustrzno količino šampona ter ga vtirajte v lase, da se le-ta dobro speni. Po temeljitem negovanju in masaži oziroma spenjenju šampona le-tega dobro izperite s površine lasišča.

Priporočamo, da utrujene lase in lasišče umijete s šamponom Thymuskin tudi po morebitnih športnih aktivnostih, plavanju v klorirani vodi oziroma morju, sončenju in potenju ter po trajni. Thymuskin koncentrirani šampon  uporabite v manjših odmerkih, saj predoziranje nikoli ni zaželjeno. Prekomerno nanašanje šampona ne omogoča boljšega čiščnja ali večje učinkovitosti, za ta namen zadostuje že manjša količina izdelka.

Prednosti Thymuskin Medium šampona

- izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora

- ne vsebje silikonov in drugih umetnih materialov

- izdelek je klinično testiran

Priloge

Sestavine

aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamide dea cocamidopropyl betaine, hydrolyzed wheat protein, disodiumlaureth sulfosiccinate, phenoxyethanol, peg-40 hydrogenated castor oil, caffeine, ployquaternium-10, coco-glucoside, glyceryl oleate, citric acid, sodium hydroxide, methylisothiazolinone, potassium  sorbate, sodium acetate, synthetic thymus hydrolysate, bht, isopropyl, alcohol, peg-120 methyl glucose dioleate CI 47005, sodium sulfate, tocopherol.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Artritis:

• ceftriakson i. v. (2 g 14 dni *) ali

• penicilin G i. v. (20 MIE 14 dni *) ali

• doksiciklin p. o. (2 x 200 mg 14dni*) ali

• amoksicilin p.o. (3 x SOO--l.000mg 14dni*). *Priporočeno trajanje zdravljenja: od 10 do 30 dni.

Glede zdravljenja pozne faze borelioze se priporočila od države do države precej razlikujejo. Zdravljenje je zahtevno in velikokrat ne preveč uspešno. Zdravljenje kroničnih manifestacij borelioze je v rokah infektologa. Še vedno ne poznamo zanesljive laboratorijske metode, ki bi pokazala učinkovitost zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thymuskin Thymuskin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja