Thymuskin Prevent preparat

Thymuskin Prevent preparat je namenjen predvsem negi lasišča in zaščiti pred prekomernim izpadanjem las.
23709 23709

Ocene in mnenja

Opis

Thymuskin Prevent preparat je namenjen predvsem negi lasišča in zaščiti pred prekomernim izpadanjem las. To namreč tudi samo ime tretmaja tudi pomeni - preventivno delovanje Thymuskin izdelka.

Dedno izpadanje las je težava, ki je še posebej izražena pri starejših populacijah ljudi, vse pogosteje pa se dogaja, da so temu procesu podvrženi tudi mlajši.

Staranje lasišča lahko opazimo z izrazitim pomikanjem lasne poraščenosti spredaj nad čelom. Opaziti je mogoče redčenje las in odmiranje lasišča na tem področju. Ti znaki staranja so še posebej izraženi pri moški populaciji, pri ženski populaciji pa se ponavadi dogaja samo to, da so lasje tanjši.

Thymuskin Prevent tretma je primerno v takem primeru redno uporabljati, vsekakor pa z uporabo Thymuskin Prevent tretmaja (v kolikor je nagnjenost k izpadanju las pri starejših članih družine očitna) lahko pričnemo že pred pojavom prvih vidnih znakov plešavosti.

Na začetku, ko opazite manjše izpadanje las,  je doza učinkovin v izdelkih Thymuskin Prevent zadostna, da učinkovito preprečuje in zakasni pojavljanje zgodnjih znakov izpadanja las.

Uporaba Thymuskin Prevent preparatov

Lase in lasišče temeljito očistite in operite s šamponom Thymuskin. Na lasišče, ki je temeljito očiščeno ter osušeno nanesite Thymuskin preparat - gel ali losjon. Po sami aplikaciji izdelka ne izpirajte temveč ga pustite, da se vpije.

Ob nanosu Thymuskin preparata poskrbite, da bo le-ta enakomerno razporejen po celotni površini lasišča. Tekočino s krožnimi gibi učinkovito ter vztrajno vtirajte v podkožje.

Pipeto vzemite iz pakiranja, pritisnite na glavo pipete, da iztisnete vsebino na skalp lasišča. Če nimate pipete in uporabljate  izdelke Thymuskin Prevent, narahlo iztisnite vsebino iz plastenke točkovno na skalp h koreninam las.

Nanos izdelka Thymuskin naj bo ob robovih lasišča, kjer je izpadanje las najpogostejše.

Vsi izdelki Thymuskin so brez prezervativov in dodanih parfumov. Vsi šamponi so brez silikonov.

Priloge

Sestavine

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLICERIN, PANTENOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, LIMONENE, KOFEIN, MENTHYL LACTATE, CITRAL, SYNTETIČNI PEPTIDI PRIŽELJCA (TIMUSA), LAKTAT BREZ DODANIH PARFUMOV, PREZERVATIVOV.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thymuskin Thymuskin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja