Tonimer Lab Dry nosni gel, 15 mL

Tonimer Lab Dry nosni gel vašo nosno sluznico pomiri, vlaži in zaščiti s pomočjo dveh aktivnih sestavin in popolnoma enostavnim nanosom. Tonimer Lab Dry nosni gel vašo nosno sluznico pomiri, vlaži in zaščiti s pomočjo dveh aktivnih sestavin in popolnoma enostavnim nanosom.
32839 32839

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Tonimer Lab Dry nosni gel vašo nosno sluznico pomiri, vlaži in zaščiti s pomočjo dveh aktivnih sestavin in popolnoma enostavnim nanosom.

Zakaj uporabiti nosni gel Tonimer Lab Dry?

  • primeren za suho in zelo suho nosno sluznico
  • ščiti, vlaži ter pomirja
  • primeren za otroke in odrasle
  • preprost za uporabo

Delovanje Tonimer Lab Dry nosnega gela

Nosni gel je namenjen zaščiti nosne sluznice. Prispeva k preprečevanju različnih prehladov kot tudi alergijskega nahoda, vnetja obnosnih votlin ter vnetja sluznice. Če se takšna stanja že pojavijo, pa je Tonimer Lab Dry nosni gel odličen za pomiritev in nujno potrebno vlaženje nosne sluznice. Po uporabi boste začutili prijeten občutek brez napetosti, ki je zelo pogosta med različnimi prehladnimi in alergijskimi obolenji.

V Tonimer Lab Dry nosnemu gelu sta dve glavni aktivni sestavini. Hialuronska kislina poskrbi za vlaženje in zaščito nosne sluznice. Druga aktivna sestavina, trehaloza, deluje pomiritveno na nosno sluznico, ki pa jo ob tem tudi izdatno navlaži.

Uporaba nosnega gela

Za odrasle se priporoča uporaba 4-5x na dan v obdobju 30 dni ali po nasvetu zdravnika. Za otroke je priporočeno, da v obdobju 30 dni uporabljajo nosni gel 2-3x dnevno oziroma po nasvetu zdravnika.

Pred nanosom gela se svetuje izpiranje nosu. Iztisnite iz embalaže približno 1 cm gela in ga vnesite v nosnico. Z rahlo masažo na zunanji strani nosnice, razporedite izdelek znotraj nosnice. Enako storite še v drugi nosnici.

Sestavine Tonimer Lab Dry nosnega gela

voda, hipertonična raztopina morske vode, trehaloza, fenoksietanol, sol hialuronske kisline, klorfenesin, mlečna kislina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PharmaPlus PharmaPlus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja