Tonimer Lab Dry nosno pršilo, 100 mL

Tonimer Lab Dry nosno pršilo s pomočjo treh aktivnih sestavin prispeva k bolj čistim nosnicam odraslih in otrok ter hkrati navlaži ter zaščiti nosno sluznico. Tonimer Lab Dry nosno pršilo s pomočjo treh aktivnih sestavin prispeva k bolj čistim nosnicam odraslih in otrok ter hkrati navlaži ter zaščiti nosno sluznico.
425354 32902

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Tonimer Lab Dry nosno pršilo s pomočjo treh aktivnih sestavin prispeva k bolj čistim nosnicam odraslih in otrok ter hkrati navlaži ter zaščiti nosno sluznico.

Zakaj izbrati nosno pršilo Tonimer Lab Dry?

  • primeren za čiščenje nosne sluznice
  • uporabljajo ga lahko tako odrasli kot otroci
  • ustrezen za uporabo pri osebah s suho in zelo suho nosno sluznico
  • trojno delovanje

Delovanje Tonimer Lab Dry nosnega pršila

Nosno pršilo Tonimer Lab Dry ima trojno delovanje. To je odlična izotonična raztopina, ki jo lahko uporabljajo odrasli in otroci. 

Ta pripomoček je odličen za čiščenje nosnic. S pomočjo morske vode utekočini tvorbo sluzi, ki se nabira v nosnicah. Takoj po popršitvi bo odstranitev sluzi iz nosu veliko lažja.

Nosno pršilo je primerno predvsem za suho in zelo suho nosno sluznico. Če so nosnice preveč suhe lahko to privede do neprijetnih stanj kot so stalno srbenje nosu in pekoč občutek. Pojavijo se lahko kraste ali celo krvavitev, ki zmanjša zaznavanje vonja.

Da sluznica ne bo tako suha, poskrbi hialuronska kislina, ki nosno sluznico vlaži in ščiti. Prisotna trehaloza (sladkor) še bolj intenzivno navlaži nosno sluznico, ob tem pa jo tudi pomirja.

Uporaba nosnega pršila Tonimer

Za otroke svetujemo uporabo dvakrat na dan v obdobju tridesetih dni oziroma skladno s priporočilom zdravnika.

Pri odraslih se lahko nosno pršilo uporablja od 4 krat do 5 krat dnevno v obdobju 30 dni ali po nasvetu zdravnika.

Način uporabe pršila:

Odstranite zaščitni pokrovček. Svetujemo, da se med uporabo nagnete nad umivalnik, glavo pa nagnite nekoliko postrani. Nastavek vstavite v nosnico, ki je višje ter pritisnite in razpršite vsebino v nosnico. Postopek ponovite še z drugo nosnico, pred tem pa nagnite glavo v drugo stran. Pritisk pri otrocih naj traja vsaj dve sekundi, pri odraslih pa vsaj pet sekund. Po uporabi obrišite nastavek ter ga osušite. Pršilo zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Če otrok potrebuje pomoč odraslega pri uporabi, otroka položite na bok. Nežno vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite. Pred ponovitvijo postopka na drugi nosnici, otroka obrnita na drugi bok.

Opozorila ob uporabi:

Uporaba za nos. Izdelka ne uporabljajte, če se zdi, da je poškodovan. Izdelka ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na nedotaknjen in pravilno ohranjen izdelek. Ne prekoračite priporočeni odmerek. V primeru preobčutljivosti na sestavine, ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če proizvodi pride v oči, sperite temeljito z vodo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte zaprto in stran pred vročino. Izdelek zavrzite odgovorno. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122 °F. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno.

Sestavine Tonimer Lab Dry nosnega pršila

voda, hipertonična raztopina morske vode, trehaloza, fenoksietanol, sol hialuronske kisline, klorfenesin, mlečna kislina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Istituto Ganassini Istituto Ganassini
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja