Tonimer Lab nastavki za nosni aspirator, 10 nastavkov

Tonimer Lab nastavki za nosni aspirator predstavlja pakiranje higienskih nastavkov, ki so namenjeni nosnemu inhalatorju. Tonimer Lab nastavki za nosni aspirator predstavlja pakiranje higienskih nastavkov, ki so namenjeni nosnemu inhalatorju.
549428 19346

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Tonimer Lab nastavki za nosni aspirator predstavlja pakiranje higienskih nastavkov, ki so namenjeni nosnemu inhalatorju.

Nosni inhalator nudi celovito oskrbo ter higieno nosne votline, še posebej pa je primeren za otroke. Zagotavljanje ustrezne nege nosne votline vašega otroka nudi celovito nego in higieno, da bi bila le-ta res ustrezna pa k Tonimer Lab nosnemu inhalatorju nudimo tudi higienske nastavke, ki še dodatno poskrbijo za higieno uporabe nosnega inhalatorja.

Z nosnim inhalatorjem ustrezno odstranjujete nosno sluz, ki se nabira v otroškem nosku in otroku preeprečuje normalno dihanje. Otežkočeno dihanje pogosto otroku ni prijetno, saj čuti dihalno stisku.

Uporaba Tonimer Lab nastavov

Nosni aspirator pripravite tako, da namestite nov higienski nastavek, nakar aspirirate nos otroka ter odstranite vso presežno sluz iz nosu. Otrok se bo takoj počutil lažje in prijetneje.
Po potrebi sledite navodilom navedenih na embalaži aspiratorja.

Sestava seta nastavkov

Nosni nastavek je iz PVC, filter ustnika pa je narejen iz melaminske pene.

Vsebina paketa
10x nastavek za nosni aspirator Tonimer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PharmaPlus PharmaPlus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja