x
Vse kategorije
Tonimer Lab nosni aspirator na vdih, 1 set
Tonimer Lab nosni aspirator na vdih, 1 set
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Tonimer Lab nosni aspirator na vdih, 1 set

Proizvajalec: PharmaPlus
Tonimer Lab nosni aspirator na vdih je pripomoček, ki je primeren rednemu odstranjevanju nosne sluzi pri otrocih, novorojenčki ter vseh, ki ne morejo sluzi odstraniti sami.
Cena: 9,36 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Tonimer Lab nosni aspirator na vdih je pripomoček, ki je primeren rednemu odstranjevanju nosne sluzi pri otrocih, novorojenčki ter vseh, ki ne morejo sluzi odstraniti sami.

Medicinski pripomoček Tonimer Lab aspirator omogoča enostavno aspiracijo, saj nosni izloček odstranjuje nežno in hitro. Nosna sluz pogosto moti normalno dihanje otroka, še bolj pa dojenčka in povzroča številne noči, ki so zato neprespane. Posledica zamašenega nosu je pogosto dihalna stiska, kot posledica pa dihanje skozi usta, kar povzroča osušenje ustnic ter poškodbo le-teh.

Tonimer Lab nosni aspirator je edinstven pripomoček, ki omogoča hitro aspiracijo oziroma aspiracijo z občutkom.

Uporaba Tonimer Lab nosnega aspiratorja

Uporaba Tonimer Lab nosnega aspiratorja je enostavna.

Da bi zmehčali sluz (če je te veliko) uporabite Tonimer Lab enodozirno vialo za izpiranje nosne votline, po potrebi lahko uporabite tudi nosno pršilo, kar zavisi od starosti otroka.

Aspiratos še posebej pogosto uporabite v času prehladnih obolenj - v primeru, da aspiracija še ni potrebna pa lahko s pridom uporabite preventivno tudi Tonimer Lab pršila za nosno higieno.

1. otroka položite v ležeči položaj, da bo iztekanje prekomerne količine vode enostavnejše

2. zadržite ustnik z ustnicami ter vstavite nastavek aspiratorja otroku v nosnico, nato počasi in nežno in enakomerno vsrkavajte zrak.

3. Postopek ponovite še z drugo nosnico. Če se med vdihavanjem ustnik napolni z sluzjo, ga nadomestite z rezervnim ustnikom.

4. po zaključku aspiracije poskrbite tudi za ustrezno higieno nosnega aspiratorja. Po vsaki uporabi, odstranite uporabljen ustnik, ga sperite z mlačno vodo ter posušite in ga ponovno vstavite v paketek.

Kako pogosto izvajati aspiracijo?

Otrok ima v času prehladnih obolenj pogosto zamašen nos. Da bi mu kar se da olajšali dihanje izvajajte aspiracije kar se da pogosto. Po potrebi izvajajte tudi izpiranje nosne votline, saj boste tako dosegli večjo higieno nosne votline.

Prednosti Tonimer Lab nosni aspiratorja

- sestavina medicinskega pripomočka je propilen

- vmesna aspiracijska cevka je narejena iz PVC kvalitetnega materiala, filter ustnika pa je narejen iz melaminske pene

- aspiracija je hitra in enostavna ter higienična

Vsebina paketa Tonimer Lab

1x nosni aspirator na vdih in 1x nastavek za nosni aspirator. Higienične nastavke Tonimer je možno kupiti v pakiranju po 10. Nastavke venomer menjajte redno, saj le tako preprečite navzkrižno kontaminacijo.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.