Tosama tamponi normal, 100 kom

Tosama tamponi so higienski tamponi so normalne velikosti ter so namenjeni predvsem ženskam, ki dosledno skrbijo za higieno ter intimno nego. Tosama tamponi so higienski tamponi so normalne velikosti ter so namenjeni predvsem ženskam, ki dosledno skrbijo za higieno ter intimno nego.
515779 26747

Ocene in mnenja

Opis

Tosama tamponi so higienski tamponi so normalne velikosti ter so namenjeni predvsem ženskam, ki dosledno skrbijo za higieno ter intimno nego. Tosama tamponi so namenjeni vsem ženskam s srednje močnim tipom menstruacij.

Tosama tamponi so bolj udobni, maksimalno vpojni ter namenjeni za to, da dosledno preprečujejo iztekanje krvi ter ostalih izločkov.

Tosama tamponi so narejeni s posebno metodo proizvodnje imenovane Butter Fly. Pakiranje higienskih tamponov je ekonomično ugodno ter primerno za pogosto uporabo.

Izdelani so iz mešanice različnih vlaken z gostejšo str. ukturo, ki omogoča primerno vpojnost pri srednje močni menstruaciji, obenem pa preprečuje iztekanje. Zaradi nove strukture so stabilnejši, vendar zaradi mehkejše zunanje površine prijaznejši do uporabnic.

Pakirano po 100 kos.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja