x
Vse kategorije
To.to baby krpice za umivanje, 6 krpic
To.to baby krpice za umivanje, 6 krpic
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

To.to baby krpice za umivanje, 6 krpic

Proizvajalec: Tosama
Toto krpice so narejene posebej za nego nežne kože malčkov, za umivanje le-te, brisanje obraza in celega telesa.
Cena: 8,94 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Eva; | 12. 11. 2012 01:00
/
Super krpice, ki jih uporabljam za čiščenje sinove ritke. Samo zmočim s toplo vodo in ga umijem. Odlične so tudi za čiščenje obraza po hranjenju s kašico. Priporočam!

Opis

Toto krpice so narejene posebej za nego nežne kože malčkov, za umivanje le-te, brisanje obraza in celega telesa. Njihova sestava je 100% naravna.

Velikost: 40 x 40 cm

Priloge

Ali ste vedeli

Alkoholizem

Se je alkoholizmu mogoče izogniti?
Zavedanje problema: Če niste prepričani, ali vi ali vaši sorodniki pregloboko pogledate oziroma pogledajo v kozarec, se odločite opazovati (nekaj tednov), v kakšni situaciji se pojavi želja po alkoholu: ali se redno pije, da se sprosti ali da se stimulira? Ali se pije, da se okrepi samozaupanje? Da se pozabi strah ali skrbi? ln ali bi se dalo zdržati tudi brez alkohola? Predvsem zelo previdni in pozorni naj bodo ljudje, ki imajo bolnika, ki je odvisen od alkohola, v najbližjem sorodstvu. Nekaj dni odsotnosti tako imenovanega duha iz steklenice predstavlja prvi poizkus, da ugotovimo, ali obstaja kakšna odvisnost. Če ta daljša abstinenca ne povzroča nobenih zapletov ali težav, se lahko temu človeku spet brez kakršnih koli zadržkov ponudi kozarček. Če pa se čas, ki se ga preživi brez alkohola, izkaže za zahtevnega ali težkega, je nastopil trenutek, da poiščete zdravniško pomoč ali skupino za samopomoč.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

to.to kozmetika - darilo otroški koži!

Koža dojenčkov in majhnih otrok je mnogo tanjša od kože odraslih. Mnogo bolj je prepustna, saj se tja do drugega leta starosti njeni naravni zaščitni mehanizmi še vedno razvijajo. Zato se slabše brani pred najrazličnejšimi mikroorganizmi in... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.