Trendy manšetne uteži za intenzivno vadbo, 1 set

Trendy manšetne uteži za intenzivno vadbo so namenjene intenzivnejši vadbi, športnemu udejstvovanju, rehabilitaciji poškodovanih udov ipd.. Trendy manšetne uteži za intenzivno vadbo so namenjene intenzivnejši vadbi, športnemu udejstvovanju, rehabilitaciji poškodovanih udov ipd..
457442 19546

Ocene in mnenja

Opis

Trendy manšetne uteži za intenzivno vadbo so namenjene intenzivnejši vadbi, športnemu udejstvovanju, rehabilitaciji poškodovanih udov ipd..

Trendy manšeta se prilega večini človeškim udov, saj se enostavno pritrdi na gleženj, zapetje in tako s povečanim naporom poskrbite za dejavnejšo ter bolj aktivno/oteženo telesno vadbo oziroma aktivnost mišic.

Manšetne uteži se pritrdijo s pomočjo ježkov in trako, na katere so ježki pritjeni. Manšetne uteži so napolnjene s peskom, teža pa znese od 500 g pa vse do 2 kg.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Težave

Pri določeni stopnji se pojavijo težave pri vsakem razmerju. V nekaterih primerih zakonci potem vendarle živijo srečno do konca svojih dni, toda velikokrat se zgodba ne razplete tako dobro. Nekatere težave lahko premagamo, za druge pa je razveza edina rešitev.

Vpliv ločitve na otroke

Raziskave kažejo, da so otroci vseeno bolj srečni pri nezadovoljnih in nesrečnih kot pri ločenih starših. Toda raziskave ne upoštevajo različnih dejavnikov, zaradi katerih so se starši ločili, ti pa so bistveni pri določanju vpliva, ki ga ima ločitev na otroka. Sporazumna in mirna ločitev komaj kaj vpliva na otroka in njeni učinki so povsem drugačni kot pri težki in sovražni ločitvi. Pri burnih razvezah se oče in mati ponavadi nadvse trudita, da bi otroka pridobila na svojo stran. Takšno početje pa nanj zelo škodljivo vpliva, zato se mu je treba za vsako ceno izogniti. Zapomniti si je treba, da ima otrok pravico in potrebo po ljubezni in spoštovanju do obeh staršev, pa čeprav živita narazen. Noben otrok ne more razdeliti staršev na dva dela.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport-Elec Sport-Elec
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja