Trilogy dnevna hranilna in vlažilna nega z naravno UV zaščito, 50 mL

Trilogy vlažilna krema intenzivno neguje vse tipe kože in zaščiti z ne-belilno naravno zaščito. Je nemastna, se hitro absorbira in je odlična podlaga za ličila. Trilogy vlažilna krema intenzivno neguje vse tipe kože in zaščiti z ne-belilno naravno zaščito. Je nemastna, se hitro absorbira in je odlična podlaga za ličila.
519031 20213

Ocene in mnenja

Opis

Trilogy vlažilna krema intenzivno neguje vse tipe kože in zaščiti z ne-belilno naravno zaščito. Je nemastna, se hitro absorbira in je odlična podlaga za ličila.
Cink oksid nudi naravno UVA in UVB zaščito, brez nano tehnologije. Z antioksidanti bogato marula olje izboljša vlažnost kože, cvetovi pomarančevca jo mehčajo in regenerirajo.

•    Učvrsti kožo in zmanjša videz gubic
•    Razkriva lepo, mehko, gladko kožo
•    Nudi naravno UV zaščito

Trilogy napredna naravna kozmetika vsebuje visoko učinkovite naravne izdelke, ki so izredno nežni na koži, vendar kljub temu dosegajo odlične rezultate.
Njihova strast do naravne nege kože se povezuje z skrbjo za naše okolje, kar se odraža skozi celoten proces izdelave in prodaje izdelkov.

Za Trilogy je lepota veliko več kot kozmetika - je žareči ten, ki odraža resničn prijetno kožo in uravnotežen odnos do življenja

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Trilogy Trilogy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja