Trudi Baby Nature zaščitna krema za nego ritke, 100 mL

<strong>Trudi Baby Nature zaščitna krema za nego ritke je kozmetična krema, ki je obogatena z prijetnim ekstraktom navadne lilije ter nežne vijolice. <br></strong> Trudi Baby Nature zaščitna krema za nego ritke je kozmetična krema, ki je obogatena z prijetnim ekstraktom navadne lilije ter nežne vijolice.
491411 14421

Ocene in mnenja

Opis

Trudi Baby Nature zaščitna krema za nego ritke je kozmetična krema, ki je obogatena z prijetnim ekstraktom navadne lilije ter nežne vijolice.

Zaščitna krema globinsko neguje kožo, predvsem pa je namenjena pleničnemu področju in njeni uporabi ob vsakodnevni menjavi plenic. Pogosta menjava plenic, predvsem pa urinsko fekalni izločki lahko zelo razdraži plenični predel kože, zato je redna uporaba te naravne kreme priporočljiva.

Izdelek praktično ne pušča belih madežev, pri ne prekomernem prenosu se celotna količina nanosa vpije v površino kože ter ne pušča sledi, pusti le tanek zaščitni film.

Posebne sestavine kreme za nego pleničnega področja

izdelek vsebuje maslo bababu, vosek canauba ter kakovostno ricinusovo olje. Kombinacija naštetih komponent deluje izrazito negovalno, zaščitno ter vlažilno.
Ker krema vsebuje tudi karitejevo maslo in avokadovo olje ti pomirjata kožo kamor izdelek nanesemo, poleg pomirjevalnih pa imata tudi vlažilne lastnosti.
Vzkaljen rjav riž deluje pomirjevalno ter zaščiti površino kože. Vosek mimoze, jojobe in sončnic ima pomirjevalne in obnovitvene lastnosti.

Prednosti Trudi Baby Nature zaščitne kreme

- na vsebuje konzervansov,
- ne vsebuje barvil, dišav, ki delujejo alergeno
- ne vsebuje fenoksietanolov ter silikonov
- izdelek je izrazito hipoalergen
- kozmetični izdelek je dermatološko testiran

Opozorila ob uporabi Trudi Baby Nature zaščitne kreme

Krema naj se uporablja le v času prisotnosti staršev, izdelek naj se ne zaužije. Po uporabi kremo vedno dobro zaprite, da ne pride do izsušitve kreme. Shranjujte pod 40°C, z zaprtim pokrovom ter stran od virov toplote.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Hči: »V šoli mi je pravzaprav čisto v redu, le učenje ni ravno moj hobi. Ampak verjetno tega nihče ne more trditi zase.« Juul: »Koliko si zdaj stara?«

Hči: »15.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SilcSpA SilcSpA
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja