U Vita Malta gel za mačke proti klobčičem, 50 mL

U Vita Malta gel za mačke je pasta, ki je namenjena odstranjevanju klobčičev dlake iz mačjih prebavil. U Vita Malta gel za mačke je pasta, ki je namenjena odstranjevanju klobčičev dlake iz mačjih prebavil.
458325 10512

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

U Vita Malta gel za mačke je pasta, ki je namenjena odstranjevanju klobčičev dlake iz mačjih prebavil.

Mačke so zelo vestne pri čiščenju svoje dlake, ravno zamačitev prebavil pa je zelo pogost vzrok vseh težav, ki se pojavljajo zaradi tovrstne higienične navade. Pasta za mačke U Vita Malta gel tako nudi olajšanje prebave in nadalnjo normalizacijo prebanvih procesov.

Izdelek U Vita Malta gel vsebuje

Taurin - spada med zelo pomembne aminokisline, ki imajo pomembno antioksidativno zaščitno funkcijo, zato je izdelek kot primeren dodatek v primeru srčnega popuščanja mačke ali težav s hipertenzijo. Dieta je pogosto lahko zelo nevarna - predvsem dieta s premalo te pomembne aminokisline lahko povzroči številne težave z delovanjem srca - predvsem kardiomiopatije.

Posledice pomanjkanja taurina: razvoj srčnih težav, težave pri delovanju možganov, problem pa postane tudi vid oziroma njegova ostrina. Posledica pomanjkanja te pomembne aminokisline se izkaže tudi kot težava na področju reprodukcije in razvoja mladičev v brejosti.

Omega-6 kisline - deluje predvsem na sam lep izgled mačje dlake ter kože. Koži je povrnjena lepota kože, koža je navlažena ter zopet lepa na izgled.

Uporaba U Vita Malta gela

Odmerite po 2-3 cm paste do 3 krat tedensko med samimi obroki ali iztisnite direktno v gobček.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Metoda reiki KAJ JE TO?
Reiki je terapevtska tehnika, pri kateri se zdravilna energija iz zdravi Ica prenese na osebo, ki prejema metodo reiki. Ime reiki izvira iz japonščine: »reipomeni »univerzalno«, »ki« pa »energija«. Kadar je »ki« blokirana, naj bi se razvili bolezen in depresija.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Urano Urano
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja