Kartica ugodnosti

Vsebina:

Akcijski izdelki

Akcijskih izdelkov ni, saj akcijskih cen po novem zakonu ne smemo več zapisovati. Akcijskih cen trenutno zaradi zakona, katerega 21. člen ZLD-1 je v ustavni presoji in je po našem trdnem prepričanju neustaven člen, ni mogoče prakticirate. To pa vsekakor ne pomeni, da naše cene niso najnižje.  

Bonus točke

Vrednost bonus točk: 1000 bonus točk = 1 € oziroma 1 bonus točka = 0,001 €

Bonus točk trenutno zaradi zakona, katerega 21. člen ZLD-1 je v ustavni presoji in je po našem trdnem prepričanju neustaven člen, ni mogoče koristiti. 

Dodatna bonusna ponudba

Dodatne bonusne ponudbe trenutno zaradi zakona, ki je v ustavni presoji in je po našem trdnem prepričanju neustaven, ni mogoče koristiti. 

Sodelovanje in pisanje komentarjev, recenzij izdelka

V veselje nam je, da ste pripravljeni sodelovati z nami.

Seveda ne boste ostali praznih rok, pač pa Vam bomo po elektronski pošti poslali pozornost, za katero smo prepričani, da Vam bo veliko pomenila.

Vsak komentar ustrezne dolžine vam bo prinesel nagrado.

Za začetek pa nekaj navodil...

Kako sodelujete?
Sodelujte na način, da napišete čim več komentarjev, replik, odgovorov, mnenj, zgodb ali izkušenj z izdelki, objavljenimi na Moji-lekarni-com - Spletni lekarni Žužemberk.

Prednosti nakupovanja na Moja-lekarna.com

1. CENA IZDELKOV JE NIŽJA KOT TISTA V LEKARNAH.

2. Dostopnost spletne strani www.moja-lekarna.com je 24 ur na dan.

3. Ob vsakem artiklu so za uporabnika zbrane vse potrebne informacije o njem na podlagi katerih se uporabnik odloči za nakup, ob enem pa Vam nudimo v zavihku ALI STE VEDELI zanimivo branje odlomka iz knjige, oziroma v zavihku ČLANKI zelo poučne članke.

4. Usposobljeni sodelavci Vam nudijo pomoč pri nakupu, Vam svetujejo in Vam v primeru morebitnih tehničnih težav tudi pomagajo.

5. Spletna lekarna www.moja-lekarna.com je dostopna vsem, še posebej pa tistim, ki jih pestijo zdravstveni problemi (invalidi...)

6. Računalniško "pismene" osebe lahko naročijo zdravila za svoje sorodnike, ki bivajo na drugem naslovu ali pa v domovih za ostarele, ter jih omogočijo dostavo zdravil, prehranskih dopolnil ipd.

7. Prednost Spletne lekarne so tudi akcijske ponudbe izdelkov (3 izdelki za ceno 2) in vsakodnevne novosti.

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.