Unidus kondomi muca, 12 kom

Kondomi vam nudijo odlično zaščito. Kondomi vam nudijo odlično zaščito.
588580 3481

Ocene in mnenja

Opis

UNIDUS kondomi vam nudijo odlično zaščito. Če jih pravilno in redno uporabljate, bistveno zmanjšajo, vendar ne eliminirajo rizika zanositve in rizika okužbe u virusom HIV, ki povzroča AIDS.
Lateks kondomi UNIDUS zmanjšajo tudi riziko drugih spolno prenosljivih bolezni, kot so: sifilis, gonoreja, okužba s klamidijo in genitalni herpes.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehlad

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Nahod. Zamašen nos je neškodljiv spremljajoči pojav pri prehladu. Načelno se očisti sam, proces pa se da pospešiti tudi z raztopino kuhinjske soli. V deciliter vode raztopite okoli gram kuhinjske soli in raztopino večkrat dnevno kapnite v nos. Že pripravljeno raztopino je mogoče kupiti tudi v lekarni.

Vdihavanje vlažnega zraka, ko na radiator položimo mokro krpo, varuje obremenjene dihalne poti.

Najboljše farmacevtske kapljice za nos so simpatikomimetiki, ki zožujejo žile - otrokom jih ne dajajte brez zdravniškega nasveta, saj celo pri predpisanih količinah lahko pri otrocih povzročijo hitrejše bitje srca, motnje pri spanju in halucinacije. Tudi odrasli naj jih uporabijo le ponoči pri hujšem nahodu in le za nekaj dni; umetno zmanjšana količina sluzi na sluznici se namreč po nekaj urah vrne še v večjih količinah. Če se večkrat uporabljajo kapljice all spreji, lahko čez čas pride do vnetja nosne sluznice (rinitis kapljic za nos).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pic Pic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja