Universal bcaa stack grozdje, 250 g

<p>VP LAB BCAA žvečljive tablete so inovativen izdelek z BCAA - Izbolj&scaron;ano razmerje 4:1:1 z dodatkom levcina, ključne aminokisline za nastanek novega mi&scaron;ičnega tkiva.</p>

VP LAB BCAA žvečljive tablete so inovativen izdelek z BCAA - Izboljšano razmerje 4:1:1 z dodatkom levcina, ključne aminokisline za nastanek novega mišičnega tkiva.

8228 8228

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

VP LAB BCAA žvečljive tablete so inovativen izdelek z BCAA - Izboljšano razmerje 4:1:1 z dodatkom levcina, ključne aminokisline za nastanek novega mišičnega tkiva.

VP LAB BCAA žvečljive tablete so univerzalen izdelek za vse, saj imajo od njega korist tako: dvigovalec uteži, kot maratonec, tako v času pridobivanja mase, kot v času diete.
 
Ta izdelek s svojim dodatkom glutamina prav tako omogoča napredke v statični in dinamični moči.
 
Izdelek vsebuje B6 vitamin in pripomore k sintezi cisteina, pripomore k normalni produkciji energije.
 
Navodila za uporabo: Zaužijte 2 tableti neposredno pred vadbo in po vadbi.Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak na požiralniku

Koga lahko bolezen prizadene?
Največkrat prizadene moške med 60. in 70. letom; pred 50. letom se bolezen redko pojavi.

Zelo veliko tveganje obstaja pri tistih, ki kadijo in redno uživajo žgane alkoholne pijače.

Redno uživanje prekajenih jedi poveča tveganje za nastanek bolezni, prav tako kot obremenitev z določenimi kemičnimi snovmi (azbest, krom, nikelj, berilij).

Spremembe sluznice požiralnika prav tako spodbujajo nastanek raka na požiralniku. K temu vodi na primer refluksna bolezen, še posebej, če so prisotne velike spremembe sluznice (Barrettov sindrom). Pri 5 do 10 odstotkih prizadetih se iz tega razvije rak.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Universal nutrition Universal nutrition
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja