Urgo filmogel proti herpesu, 3,3 mL (DVOJNO AKCIJSKO PAKIRANJE)

Urgo filmogel proti herpesu predstavlja učinkovito pomoč pri zdravljenju in izolaciji herpesa. Urgo filmogel proti herpesu predstavlja učinkovito pomoč pri zdravljenju in izolaciji herpesa.
544558 11843

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Urgo filmogel je namenjen zdravljenju herpesa, kajti učinkovito pomaga pri procesu zdravljenja in izolaciji herpesa. Tehnologija izdelave se imenuje filmogel tehnologija.
Takoj po nanosu na ustnico v stiku z zrakom ustvari diskreten, udoben prozoren film.
Filmogel vsebuje učinkovito sestavo proti herpesu v vseh fazah razvoja. Ima dvojno delovanje, združuje pa prednosti obliža in kreme .
Urgo filmogel proti herpesu je namenjeno tistim, ki želijo hitro in diskretno pomoč pri zdravljenju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Genitalni herpes

Kako se genitaini herpes kaže?
Inkubacija traja 3-7 dni, 70-90% prvih okužb poteka brez simptomov. Bolezen, ki poteka s kliničnimi znaki, se začne s povišano telesno temperaturo, glavobolom, utrujenost jo in bolečinami v mišicah. Bolniki tožijo zaradi bolečin v spolovilu oziroma analnem predelu. Sprva se pojavi srbenje, nato izcedek iz sečnice ali nožnice. Na sluznici nožnice ali sečnice, na koži penisa ali vulve se pojavijo mehurčki, ki se spremenijo v razjede, ki zelo pečejo in bolijo. V fazi mehurčkov je bolnik zelo kužen. Povečane in boleče so tudi področne dimeljske bezgavke. Spremembe se širijo centipentalno v nožnico, sečnico, danko in centrifugalno proti stegnu, sečnemu mehurju in maternici. Največ sprememb in težav je v začetku drugega tedna bolezni, nato pa se koncem tretjega tedna sluznica in koža povsem normalizirata. 20 % okuženih nima nobenih težav ali pa ima netipično obliko, ki se kaže samo z rdečino, drobno ranico in belkastim obarvanjem sluznice spolovila.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Urgo Urgo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja