Uriage AquaPrecis komplet akcijskih izdelkov

<span class="modro"><strong>Ob nakupu tega izdelka prejmete d</strong></span><span class="modro"><strong>arilo Uriage voda za čiščenje obraza normalna/mešana koža, 250 ml povsem gratis! Pohitite, ponudba je lahko omejena!</strong></span><br><br>Uriage aqua precis odličen hidratantni akcijski paket. Ob nakupu tega izdelka prejmete darilo Uriage voda za čiščenje obraza normalna/mešana koža, 250 ml povsem gratis! Pohitite, ponudba je lahko omejena!

Uriage aqua precis odličen hidratantni akcijski paket.
10499 10499
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Ob nakupu tega izdelka prejmete darilo Uriage voda za čiščenje obraza normalna/mešana koža, 250 ml povsem gratis! Pohitite, ponudba je lahko omejena!

V paketu prejmete (po ugodni ceni)1x Uriage Aqua Precis comfort krema za suho kožo, 40 mL
1x Uriage Aqua Precis ekspres vlažilna gel maska, 40 mL
1x Uriage Aqua Precis gel-krema za normalno in mešano kožo, 40 mL

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

AROMATERAPIJA

Aromaterapija zdravi telo z olji, ki jih destilirajo iz zdravil.r1nih rastlin. Večina rastlin, ki jih uporabljajo za pridobivanje olj, sodi med dobro znana in pogosto močna zdravilna zelišča. Pridobljena koncentrirana olja, 'eterična olja', so znana po močnem in značilno prijetnem vonju.

Aromaterapija je 'terapija z vonjem' in obsega zdravljenje z izparevanjem in vdihavanjem eteričnih olj. Aromaterapevti pa razumejo aromaterapijo kot masažo z vtiranjem dišečih olj in trdijo, da gre za nadaljevanje tradicije, ki je bila zelo razširjena v starodavnih civilizacijah, zlasti v Egiptu.

Raziskave, ki so jih opravili v Franciji, kjer so aromaterapijo rudi ponovno oživili (zasluge za to ima kemik Rene-Maurice Cartefosse), so pokazale, da eterična olja, ki jih z masažo vtrete v kožo, prodrejo skoznjo v krvni obtok in mezgovni sestav v štirih urah - podobno kot zdravilna zelišča in zdravila. Vendar terapevti verjamejo, da imajo zdravilne učinke tudi vonjave, ki se pri tem sproščajo, češ da vzdražijo vohalne živce v nosu. Spet drugi trdijo, da imajo olja psihološki učinek, ki je podoben učinku cvetličnih zdravil.

Zdaj ni več nobenega dvoma, da lahko masaža,z vtiranjem eteričnih olj pomaga pri najrazličnejših bolečinskih težavah, od bolečin pri angini in vnetju sklepov, pa do bolečin pri migreni in glavobolu.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede