Uriage aquaprecis krema za okoli oči, 15 mL

Odpravlja znake utrujenosti, vlaži, neguje in nahrani nežno kožo okoli oči.<br><br><span class="modro"><strong>Ob nakupu tega izdelka prejmete d</strong></span><span class="modro"><strong>arilo Uriage voda za čiščenje obraza normalna/mešana koža, 250 ml povsem gratis! Pohitite, ponudba je lahko omejena!</strong></span><br> Odpravlja znake utrujenosti, vlaži, neguje in nahrani nežno kožo okoli oči.

Ob nakupu tega izdelka prejmete darilo Uriage voda za čiščenje obraza normalna/mešana koža, 250 ml povsem gratis! Pohitite, ponudba je lahko omejena!
462721 18329

Ocene in mnenja

Opis

Ob nakupu tega izdelka prejmete darilo Uriage voda za čiščenje obraza normalna/mešana koža, 250 ml povsem gratis! Pohitite, ponudba je lahko omejena!

Odpravlja znake utrujenosti, vlaži, neguje in nahrani nežno kožo okoli oči. Gel-krema je formulirana z revolucionarnim H2O kompleksom (Uriage termalna voda in amino kisline) in zaščito proti onesnaženjem, ki deluje proti agresivnim zunanjim vplivom.

Vlažilna gel-krema revitalizira in hidrolizira kožo okoli oči, kadar ste utrujeni. Obogatena je z derivati silicija (deluje proti utrujenosti), s hialuronsko kislino (vlaži) in dekstran sulfatom (deluje dekongestivno).

Nega področja okoli oči je izjemno pomembno za lepoto vaših oči: kot dopolnilna nega pri vsakodnevni negi vaše kože, pred sestankom, kadar smo neprespani ali pa samo za boljši občutek ugodja v kakršnikoli drugi situaciji.

Oftalmološko testirano in prilagojeno uporabnicam kontaktnih leč.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

SE NIHANJE RAZPOLOŽENJA POJAVLJA TUDI PRI OČETIH?

Tudi mnogi novopečeni očetje se po rojstvu otroka ne znajdejo najbolje. Privaditi se morajo dodatnim odgovornostim in drugačnim življenjskim navadam. Če potrtosti podleže šc oče, bo morala biti mlada mamica močna za oba, karje včasih strašansko naporno. Prvi meseci po rojstvu otroka so obdobje hitrih sprememb, kije zahteven preizkus za oba partnerja. Ko ga prebrodita, si bosta še bližje kot prej. C:e pa vas bo potrtost hudo zdelovala, se pogovorite s patronažno sestro, zdravnikom ali prijatelji.

POPORODNA DEPRESIJA

Če simptomi popo rodne potrtosti ne izzvenijo in se začnejo celo stopnjevati, gre morda za poporodno depresijo. To je prehodno in ozdravljivo stanje, ki se pri vsaki ženski izraža nekoliko drugače. Depresija se lahko razvije počasi in postane očitna šele nekaj tednov po porodu, toda če jo dovolj zgodaj prepoznamo in takoj začnemo zdraviti, najverjetneje ne bo trajala dolgo. Zdravstveno osebje je izšolan o za prepoznavanje poporodne depresije in ustrezno ukrepanje. Včasih zadošča že pogovor s prijateljem, zdravnikom ali patronažno sestro, v hujših primerih paje potrebno zdravljenje z antidepresivi.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja