Uriage bariesun mineralna krema za obraz SPF 50+, 50 mL

Krema s 100 % mineralnimi filtri za maksimalno zaščito proti UVA/UVB žarkom, proti prostim radikalom in proti izsušitvi epidermisa. Krema s 100 % mineralnimi filtri za maksimalno zaščito proti UVA/UVB žarkom, proti prostim radikalom in proti izsušitvi epidermisa.
908843 18326

Ocene in mnenja

Opis

Krema s 100 % mineralnimi filtri za maksimalno zaščito proti UVA/UVB žarkom, proti prostim radikalom in proti izsušitvi epidermisa.

Brez kemičnih filtrov - brez vonja - brez parabenov - brez konzervansov - fotostabilna - hipoalergena - nekomedogena - vodoodporna.

Uporaba:

Nanesemo enakomeren sloj kreme na obraz/telo pred izpostavljanjem soncu. Aplikacijo ponovimo vsaki 2 uri, oziroma po kopanju. Opozorilo: Dojenčkov in otrok kljub visoki zaščiti ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1021346

Poln naziv:

URIAGE KREMA ZA SONČENJE MINERALE ZF50+ 50 ML

Kratek naziv:

URIAGE KR SONČ MINER.ZF50+50ML

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

KO - Kozmetični izdelki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

3660398001989

Proizvajalec:

LABU - LABORATOIRES URIAGE

Kataloška številka:


Carinska tarifa:

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Poporodna depresija

HORMONSKE SPREMEMBE PO PORODU LAHKO MOČNO VPLIVAJO NA ČUSTVA.

PRI VEČINI ŽENSK TRAJA POPORODNA POTRTOST SAMO NEKAJ DNI, PRI NEKATERIH PA SE RAZVIJE DOLGOTRAJNFJŠE IN BOLJ NEVARNO STANJE - POPORODNA DEPRESIJA.

Dejstvo je, da se na skrb za novorojenčka ni mogoče vnaprej pripraviti, Poporodne spremembe, tako telesne kot čustvene, morajo imeti neke posledice, in pogosto se zgodi, da je mati, ki bi morala po svojem mnenju prekipevati od sreče, povsem na tleh. V večini primerov potrtost traja le nekaj dni, včasih pa se stopnjuje v več mesecev trajajočo poporodno depresijo. Za otrokovega očeta je zelo pomembno, da pozna razliko med simptomi poporodnega nihanja razpoloženja in prave poporodne depresije, saj bo le tako lahko partnerici pomagal in po potrebi poiskal zdravniško pomoč.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja