Uriage Hyseac čistilna maska, 50 mL

Uriage Hyseac čistilna maska je kozmetični tretma, ki je primeren za redno nego in globinsko kozmetično čiščenje kože obraza, ki je pogosto mastna ter nagnjena pogosto k aknam. Uriage Hyseac čistilna maska je kozmetični tretma, ki je primeren za redno nego in globinsko kozmetično čiščenje kože obraza, ki je pogosto mastna ter nagnjena pogosto k aknam.
940054 16649

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Hyseac čistilna maska je kozmetični tretma, ki je primeren za redno nego in globinsko kozmetično čiščenje kože obraza, ki je pogosto mastna ter nagnjena pogosto k aknam.

- osveži in globinsko vlaži
- primerna za nego in rgeneracijo
- mehča kožo ter jo globinsko očisti
- zmanjša aknavost in nečistote na površini kož obraza

Primerno za vse tipe kože, še posebej pa za masten tip kože obraza. Maska kožo obraza osveži ter jo regenerira.

Uporaba Uriage Hyseac čistilne maske

nanesite 1x tedensko na čisto kožo - nanesite v debelem sloju ter pustite delovati. Po cca 5 do 10 minutah delovanja površino kože izperite

Rezultat je mehka, navlažena koža obraza. V kolikor jek oža obraza izrazito masta masko uporabite do 2 krat tedensko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Pripeljite s seboj sorodnika ali prijatelja

Druga oseba, ki pozna vaše zdravstveno stanje in vaše skrbi, vam lahko pomaga pozorno poslušati, si zapisovati in zastavljati prava vprašanja in vam lahko med obiskom pri zdravniku celo pomaga sprejeti pomembne odločitve.

S seboj imejte diktafon

Če si po obisku zavrtite posnetek pogovora z zdravnikom, boste lahko bolje razumeli navodila in podatke, ki ste jih morda spregledali ali pa jih med obiskom niste povsem dojeli. Povejte zdravniku, da imate diktafon ali kasetofon s seboj v ta namen.

Prinesite svoja zdravila

Poiščite si platneno torbo in jo namenite za svoja zdravila. Večkrat na leto dajte vanjo vsa svoja zdravila na recept ter zelišč ne dodatke, vitamine in druga zdravila iz proste prodaje in jih odnesite k svojemu zdravniku. Tako mu boste pomagali razumeti morebitne težave zaradi navzkrižnega delovanja zdravil oziroma bo videl, ali morda jemljete kakšna zdravila, ki jih sploh ne potrebujete.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja