Uriage Hyseac AI emulzija za aknasto kožo, 40 mL

<p><strong>Uriage Hyseac AI emulzija je primerna za negovanje me&scaron;ane do mastne kože, ki je nagnjena k tvorbi aken in drugih kožnih nepravilnosti. <br /></strong></p>

Uriage Hyseac AI emulzija je primerna za negovanje mešane do mastne kože, ki je nagnjena k tvorbi aken in drugih kožnih nepravilnosti.

937801 23066

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Hyseac AI emulzija je primerna za negovanje mešane do mastne kože, ki je nagnjena k tvorbi aken in drugih kožnih nepravilnosti.

Uriage Hyseac AI emulzija je kombinacija sestavin, ki delujejo izrazito regenerativno in pomirjajoče. Koža je globinsko očiščena, nepravilnosti pa so z redno uporabo emulzijske mešanice odstranjene.

Izdelek kožo temeljito očisti ter ji nudi izrazit anti matirni učinek. Koža je po tretmaju z negovalno Uriage emulzijo temeljito očiščena, počutite se zopet prijetno in brez odvečnega sebuma. Le-ta predstavlja odlično okolje za razvoj bakterij, ki povzročajo nadalnje zaplete na površini kože obraza.

Uriage Hyseac AI emulzija vsebuje

- Uriage termalno vodo
- TLR-2 kompleks, ki pripomore in inhibira nastajanje aknavosti
- pirokton olamin
- epilobe sebosomi

Uporaba Uriage Hyseac AI emulzije

Emulzijo nanašajte na že očiščeno ter osušeno kožo obraza. Izdelek ne vsebuje UV zaščitnega faktorja, v kolikor pa se želite izpostalvjati sončni svetlobi lahko za negovanje problematične kože obraza uporabite hyseac linijo z zaščitnim faktorjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja