Uriage Hyseac losjon za globinsko čiščenje por, 200 mL

Uriage Hyseac losjon za globinsko čiščenje por je kozmetično negovalni čistilni losjon, ki je primeren za intenzivno negovanje kože obraza. Uriage Hyseac losjon za globinsko čiščenje por je kozmetično negovalni čistilni losjon, ki je primeren za intenzivno negovanje kože obraza.
420972 17460

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Hyseac losjon za globinsko čiščenje por je kozmetično negovalni čistilni losjon, ki je primeren za intenzivno negovanje kože obraza.

Kozmetični losjon tako pripomore k globinskemu čiščenju mastne ter aknaste kože obraza. Izdelek ne vsebuje parfumov, kože ne iritira, ne povzroča mašenja kožnih lojnic in drugih izvodil.

Izdelek poenoti ten, prijetno matira ter neguje kožno polt, zmanjša sijaj, ki je posledica prekomernega izločanja kožnega sebuma.

Pomembne sestavine kozmetičnega losjona Hyseac so predvsem AHA in BHA sadne kisline, med drugim tudi termalna uriage voda ter 23 % alkohol, ki kožo čisti ter neguje.

Uporaba Uriage Hyseac losjona

Pred uporabo tega losjona kožo temeljito očistite z uporabo Hyseac dermatološkega sindeta. Šele ko je koža obraza intenzivno očiščena lahko nanesete ta negovalen globinski losjon. Izdelek s pomočjo kozmetičnevatke nanesite na vse problematične predele obraza, še posebej pa nanesite na predele, kjer se sebum producira v izdatnih količinah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Mladim iz tretje skupine je mogoče pomagati z vajami za boljše počutje (tako da na primer sestavijo seznam vseh svojih vrlin ali prijetnih stvari, ki so jih doživeli tisti dan).

Četrti skupini pa pomagamo s tem, da opredelimo veščine posameznikov, bodisi šolske, družabne ali športne, ter jih skušamo izboljšati v upanju, da bo ob napredku na pomembnem področju mlademu človeku zrasla tudi samozavest.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov